Van 14 t/m 16 maart vindt de Zorgtotaal beurs plaats. Deze wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

Zorgtotaal is ingedeeld op de interessekenmerken van bezoekers. Zo vindt u snel de bedrijven, diensten en producten waar u naar op zoek bent.

Zo zal Marika Biacsics, Netwerkvoorzitter Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg, op 14 maart van 10.00 – 12.00 uur een mini congres geven in de Croesezaal (tussen hal 7 & 8) “Inzicht biedt Uitzicht” over kwaliteit vanuit cliëntenperspectief. Er zal worden ingegaan op de groeiende rol van cliëntraden en er zal een pilot worden gepresenteerd die loopt met de gastvrijheidsbarometer van IFC Groep. Een kort interview met Marika Biacsics hierover vindt u hier.

Verspreid over verschillende zalen zijn er de gehele dag lezingen en congressen bij te wonen over een breed aantal onderwerpen. De sessies zijn voor Zorgtotaal-bezoekers gratis toegankelijk. U kunt het programma gebruiken om uzelf te oriënteren en voor te bereiden op uw beursbezoek. In deze link vindt u het volledige programma voor Zorgtotaal 2017.

Registreren en aanmelden voor de sessies waar uw interesse naar uitgaat kan hier.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *