Een blijvende herinnering, dat is wat wij willen achterlaten!

Win vrijkaarten voor de muziekvoorstelling Een zolder vol verhalen
Roel Kersten en Robin Thuss
van De Gouden Herinnering

Op 19 mei 2024 (1e pinksterdag) spelen Robin en Roel van De Gouden Herinnering, hun voorstelling ‘Een Zolder Vol Verhalen’ (try-out) in de OGtent in Duiven.

De inloop begint om 14:30 uur en de voorstelling start om 15:00 uur (met een duur van ± 75 minuten). Na afloop is er gelegenheid om na te praten en een borrel te drinken.

Meer informatie over de voorstelling:

“In de muziekvoorstelling ‘Een Zolder Vol Verhalen’ gaan Robin & Roel terug in de tijd naar kostbare momenten uit het verleden. Hoe zou het zijn als je weer terug zou kunnen gaan naar dat mooie moment van vroeger? “Weet je nog dat huis daar op de hoek waar je ben opgegroeid?”

“Met wie danste je graag op dansles?”

Door middel van onder andere deze vragen, veel interactie en akoestische livemuziek nemen Robin & Roel de mensen mee naar de mooiste momenten uit het leven van het publiek. Ze nemen je mee naar een oude zolder waar een mysterieuze kist vol spullen van vroeger staat. Robin &Roel gaan terug naar de scenes en verhalen van de spullen, aan de hand van muziek van vroeger en nu. Er worden verhalen gedeeld met elkaar en mensen worden in de spotlights gezet. Veel bekende Nederlandse liedjes zullen voorbij komen en er wordt (natuurlijk) gegarandeerd meegezongen.

Laat je verrassen door interactie, muziek en een vleugje nostalgie terwijl we samen kostbare herinneringen delen. Deze voorstelling zit boordevol ‘Oja!’ momenten, waarin we die herinneringen nieuw leven inblazen.

NCZ verloot 7 kaarten!

Wij verloten 7 kaarten. Wil jij met jouw clientenraad komen en/of met een aantal cliënten/bewoners. Meld je aan, voor 30 april, via: info@ncz.nl

Op 1 mei doen wij de trekking en weet je of je op 19 mei naar de voorstelling kunt gaan!

Als je zeker wilt zijn van een plek, kun je natuurlijk ook kaarten kopen. Deze kosten € 17,50 via de website en € 20,00 bij verkoop aan de deur.

(Wie naar de voorstelling komt wordt aangeraden een jeugdfoto mee te nemen, zodat de herinneringen nóg meer tot leven komen).

Win vrijkaarten voor de muziekvoorstelling Een zolder vol verhalen

Praktisch informatie:

  • Datum en tijd: zondag 19 mei 2024, inloop vanaf 14:30 uur, aanvang voorstelling om 15:00 uur (duur ±75 minuten)
  • Locatie: OGTENT, Adres: Remigiusplein 9, Duiven
  • Parkeren/vervoer: Er is voldoende gratis parkeermogelijkheid om te parkeren in de buurt van de OGTENT.
  • Voorzieningen: Er is een invalidentoilet en een lift beschikbaar op locatie. Ook is er voldoende begeleiding op locatie om aanwijzing te geven.

Ons interview met Robin en Roel

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *