Clientenraad Verian_folder

Vérian zoekt Secretaris Cliëntenraad

Vérian is een toonaangevende organisatie op het gebied van alle vormen van (thuis)zorg in de regio Oost-Veluwe. Daarnaast levert Vérian zorg in delen van Overijssel, Utrecht en Zuid Holland. Jaarlijks wordt aan meer dan 40.000 cliënten een breed pakket producten en diensten geleverd, inclusief hoogwaardige specialisaties. Bij Vérian werken circa 3.500 gemotiveerde professionals met passie voor de zorg.

Om als thuiszorgaanbieder professionele en kwalitatief goede zorg te kunnen (blijven) bieden, verwachten wij nogal wat van onze medewerkers. Natuurlijk is kennis en ervaring belangrijk. Maar wij hechten ook veel waarde aan persoonlijkheid en houding. Want werken in de thuiszorg vergt veel begrip, geduld en inzicht.

Cliëntenraad

Om onze zorg zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeftes van onze cliënten is binnen Vérian een enthousiaste en betrokken cliëntenraad actief. Vérian waardeert deze betrokkenheid, want de cliëntenraad is een belangrijke en verbindende schakel tussen cliënten en de organisatie.

Vacature

Op korte termijn zoekt Vérian een Secretaris voor de Cliëntenraad (op vrijwillige basis)

De secretaris van de Cliëntenraad vormt samen met de voorzitter en penningmeester het Dagelijks Bestuur van de Cliëntenraad. De Cliëntenraad wordt bij haar werkzaamheden ondersteund door een ambtelijk secretaris.

Informatie en solliciteren

De vacaturetekst is te vinden op www.verian.nl/vacatures-in-de-zorg. Hier kan het online sollicitatieformulier worden ingevuld.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met het secretariaat via het e-mailadres: clientenraad@verian.nl. Op maandagochtend tussen 9.00 – 12.00 uur zijn zij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 088 – 126 33 73.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *