Pantein is op zoek naar meerdere Secretarissen Cliëntenraad

Het betreft een functie van gemiddeld 16 tot 24 uur per week. Zij zijn op zoek naar meerdere kandidaten.

Wat ga je doen?

Als Secretaris Cliëntenraad ondersteun je één of meerdere cliëntenraden secretarieel en organisatorisch en lever je daarmee een bijdrage aan de kwaliteit en deskundigheid van de cliëntenraden. Je hebt als Secretaris Cliëntenraad een zelfstandige en onafhankelijke positie binnen de organisatie. Je bent geen lid van de cliëntenraad, door je positie ben je de constante factor binnen de cliëntenraad en maak je onderdeel uit van het team van secretarissen binnen  de organisatie.
Je werkzaamheden zijn ondermeer;

  • Secretariële en organisatorische (administratieve) ondersteuning;
  • Agendabeheer en het maken en bewaken van afspraken;
  • Voorbereiden en bijwonen van formele vergaderingen van de cliëntenraad, maken van concept notulen, bewaken van de hieruit voortvloeiende afspraken en incidenteel ondersteunen van (tijdelijke) werkgroepen of commissies;
  • Bijdragen aan kwaliteit en deskundigheid van de cliëntenraden;
  • Geven van adviezen en toelichtingen aan de cliëntenraad en het onderhouden van in – en externe contacten.

Wie zijn zij?

Pantein is een veelzijdige speler in de zorg. De organisatie heeft één van de meest brede portfolio’s van Nederland door de combinatie van het Maasziekenhuis, zorgcentra, thuiszorg en services aan huis. Dit zorgt voor een zeer brede en complete dienstverlening op het gebied van gezondheid en zorg. Zorg die dichtbij is en vertrouwd voelt, maar ook op-en-top medische zorg. Pantein werkt nauw samen met Radboudumc en Sint Maartenskliniek en partners in de wijk: huisartsen, verloskundigen, welzijnsinstellingen, onderwijs, ondernemers en gemeenten. Alles is gericht op het bieden van een compleet en hoogwaardig zorgaanbod.
Hiermee ondersteunt Pantein een goede gezondheid van de inwoners van Noordoost-Brabant en Noord-Limburg.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *