Vacature Ondersteuner Lokale Cliëntenraden bij Cordaan

14 jul Vacature Ondersteuner Lokale Cliëntenraden bij Cordaan

Ondersteuner Lokale Cliëntenraden

Cordaan is een ambitieuze zorgorganisatie in Amsterdam en omgeving voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en cliënten met psychiatrische problematiek. Met circa 6000 collega’s en 2500 vrijwilligers werken we aan goede zorg voor mensen met alle culturele achtergronden en leefstijlen.

Cordaan kent verschillende vormen van medezeggenschap, waaronder de medezeggenschap op locatie. Voor onze cliënten zijn er meerdere lokale cliëntenraden actief. Per september 2020 zijn wij op zoek naar twee ondersteuners lokale cliëntenraden voor (beide) 18 uur per week.

Wat ga je doen?

In de functie van Ondersteuner lokale cliëntenraden houd je je bezig met het organisatorisch en secretarieel ondersteunen van één of meerdere lokale cliëntenraden. Als ondersteuner draag je zorg voor alle administratieve, secretariële en faciliterende zaken rondom de lokale cliëntenraad:

-Je levert een bijdrage aan het voorbereiden van vergaderingen van de lokale cliëntenraad.

-Je bereidt de behandeling van inhoudelijke thema’s voor. Dit doe je in overleg met het dagelijks bestuur van de lokale cliëntenraad.

-Je bent gesprekspartner voor de leden van de lokale cliëntenraad en je neemt initiatief in het onder de aandacht brengen van belangrijke zaken.

-Je faciliteert het contact tussen lokale raad en de achterban.

-Je stelt het concept jaarverslag op.

Daarnaast houd je je bezig met het voorbereiden van adviezen:

-Je stelt adviezen op aan de directeur of locatiemanager, op verzoek van en in overleg met het dagelijks bestuur.

-Je bewaakt de naleving van wetten en procedures met betrekking tot cliënten medezeggenschap.

-Je verstrekt informatie en adviseert de lokale cliëntenraad over specifieke onderwerpen met betrekking tot cliënten medezeggenschap.

Verder verzorg je de organisatie en uitvoering van bepaalde activiteiten, zoals de verkiezingen voor de lokale cliëntenraad. Je onderhoudt de contacten met de ondersteuners van de centrale en lokale cliëntenraden. Ook onderhoud je contact met o.a. directeur, locatie- en teammanagers, cliënten en hun relaties.

Je wordt aangestuurd door de ondersteuner van de Centrale Cliëntenraad Cordaan, en je valt hiërarchisch onder de Manager K&I / HR.

Wat krijg je van Cordaan?

Wij bieden een boeiende positie bij een grote zorgorganisatie waarbij veel aandacht is voor persoonlijke bloei. Verder bieden wij:

-Een tijdelijk contract (18 uur per week) met uitzicht op een vast contract;

-De functie wordt beloond conform de cao VVT FWG 40: min. €2.007,- en max. €2.971,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;

-Uitstekende pensioenregeling;

-Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;

-Scholingsmogelijkheden;

-Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?

-Je hebt een afgeronde secretariële opleiding op minimaal mbo-3 niveau, en aanvullende scholing op het gebied van ondersteuning van cliëntenraden;-Ervaring in een vergelijkbare functie als ondersteuner van (lokale) cliëntenraden is gewenst;

-Je hebt kennis van de zorgsector en de verschillende cliëntengroepen en je hebt affiniteit met de doelgroep waarvoor wordt gewerkt;

-Je bent computervaardig en je beschikt over kennis en ervaring in het werken met MS Office zoals Word, Excel en PowerPoint;

-Je beschikt over actuele kennis op het gebied van wet- en regelgeving ten aanzien van cliënten medezeggenschap;

-Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

-Je bent zelfstandig, ordelijk, integer en je hebt goede uitdrukkingsvaardigheden.

Enthousiast?

En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie. De sluitingsdatum van de vacature is 7 augustus 2020.

Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Hans Meijers (secretaris Raad van Bestuur) via 06 10681794

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Tol (recruiter) via nvantol@cordaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature

Geen reactie's

Geef een reactie

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!