Omschrijving

Bij Cordaan zijn we per 1 maart 2020 op zoek naar een Ondersteuner Centrale Cliëntenraad voor 32 uur per week.

In de functie van Ondersteuner Centrale Cliëntenraad Cordaan (CCC) houd je je bezig met het inhoudelijk, organisatorisch en secretarieel ondersteunen van de Centrale Cliëntenraad en enkele lokale cliëntenraden.
De ondersteuner beoordeelt nieuw beleid van Cordaan op consequenties voor cliënten en adviseert de Centrale Cliëntenraad Cordaan (CCC) hierover. In dit kader volg je het instellingsbeleid in brede zin en kan je beoordelen wat hierbij de rol van de CCC is. Je fungeert als aanspreekpunt voor de CCC en lokale raden en je draagt zorg voor de communicatie tussen de raad / raden en de achterban.
Samen met de CCC, Raad van Bestuur en directies ga je in 2020 werken aan de invoering van de WMCZ 2018 binnen Cordaan. Je stelt concept adviezen en initiatiefvoorstellen op, op aangeven van de voorzitter van de CCC. Je bereidt de vergaderingen van de CCC en enkele lokale raden voor en zorgt voor verslaglegging hiervan. Hiernaast adviseer je het Dagelijks Bestuur van de CCC over de deskundigheidbevordering van de leden van de CCC.

Als ondersteuner Centrale Cliëntenraad Cordaan (CCC) ga je je 16 uur per week bezighouden met de ondersteuning van de CCC. De overige 16 uur zal je een viertal lokale raden ondersteunen. Dit is wenselijk, aangezien er een duidelijke verbinding moet zijn tussen de centrale en decentrale ondersteuning.

Vereisten

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde relevante hbo opleiding, eventueel aangevuld met specifieke cursussen op het gebied van cliëntmedezeggenschap;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie en je hebt kennis van de zorgsector en de processen daarbinnen, en de verschillende cliëntengroepen;
 • Je hebt kennis van zaken rondom de naleving van wetten, procedures en afspraken die betrekking hebben op de cliëntmedezeggenschap en het gevraagd en ongevraagd adviseren van de CCC hierover;
 • Je bent goed op de hoogte van de nieuwe WMCZ 2018 die in juni 2020 ingevoerd gaat worden;
 • Je bent zelfstandig, dienstverlenend en computervaardig en je hebt goede advies- en uitdrukkingsvaardigheden.

 

Wat krijg je van ons?
Wij bieden een boeiende positie bij een grote zorgorganisatie waarbij veel aandacht is voor persoonlijke bloei. Verder bieden wij:

 • Een tijdelijk contract (32 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • De functie wordt beloond conform de cao VVT, FWG 50 min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan

 

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen we een cv en motivatie. De sluitingsdatum van de vacature is 31 januari 2020.

Voor informatie over deze functie kun je bellen met Hans Meijers (secretaris Raad van Bestuur) via 0610681794, op woensdag- of vrijdagochtend tussen 09.00 tot 12.00 uur.
Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Tol (recruiter) via nvantol@cordaan.nl.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *