Azora zoekt een Ondersteuner Centrale Cliëntenraad (onafhankelijk professional).

Voor Azora zijn wij op zoek naar een Ondersteuner Centrale Cliëntenraad (onafhankelijk professional).
Het betreft een dienstverband van 8 – 12 uur per week.

Wie zijn zij

Azora is een ouderenzorgorganisatie die midden in de moderne samenleving staat. Op het moment dat cliënten problemen ervaren m.b.t. hun zelfredzaamheid, proberen wij hen, zoveel als mogelijk is, met gepaste zorg, ondersteuning en behandeling, zelf de regie te laten houden over hun eigen leven.
De setting waarin we dat doen is sterk onderhevig aan veranderingen. Azora is een permanent lerende organisatie waar innovatie wordt gestimuleerd.

De Centrale Cliëntenraad

De locaties van Azora hebben elk hun eigen lokale cliëntenraad. De Centrale Cliëntenraad bestaat uit de voorzitters van deze 8 lokale cliëntenraden en vertegenwoordigd de stem van de bewoners en cliënten van Azora. Leden van de Centrale Cliëntenraad (CCR) denken en praten mee en geven advies over onderwerpen die de cliënten raken.

De functie

In deze uitdagende functie ga je de CCR ondersteunen, informeren en begeleiden bij de uitvoering van haar onafhankelijke en wettelijke taak en opdracht. Je bewaakt het naleven van wet- en regelgeving, procedures en afspraken rondom de medezeggenschap. Je zorgt er daarom voor dat jouw kennis van o.a. wet- en regelgeving altijd up-to-date is. Ook volg je ontwikkelingen binnen de organisatie en de landelijke ontwikkelingen in de zorg. Daardoor kun je de CCR van Azora op de juiste wijze informeren, ondersteunen en coachen. Daarnaast bied je secretariële en praktische ondersteuning aan de CCR. Hierbij kun je denken aan het faciliteren van vergaderingen en het verzorgen van de agenda en verslaglegging van deze vergaderingen. Ook verricht je op verzoek werkzaamheden voor de lokale cliëntenraden van Azora. In al je werkzaamheden ben je in staat onafhankelijk te opereren. Je werkt zelfstandig en kunt goed je eigen werk organiseren en de juiste prioriteiten stellen.

Meer informatie over de vacature Ondersteuner Centrale Cliëntenraad bij Azora

Download hier een PDF bestand met de vacature

Klik hier voor onze uitgebreide functieomschrijving

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *