Elburg, Nunspeet, Oldebroek, Hattem

Vergadervergoeding

Lid Centrale Cliëntenraad (CCR) m/v

Soms is thuis wonen niet meer mogelijk. De stap naar een woonzorglocatie is een grote stap. Fijn dat het kan, maar het doet ook pijn! De Cliëntenraad is er om de belangen van deze ouderen te behartigen. Kun jij je inleven in de belangen van ouderen? Geef deze ouderen een stem en meld je aan als lid van de Centrale Cliëntenraad (CCR).

Wat kun jij doen?

De Centrale Cliëntenraad behartigt de belangen van de bewoners en heeft invloed op het beleid van Zorgverlening Het Baken. Als CCR-lid kun je op allerlei manieren helpen. Je biedt een luisterend oor. Je maakt soms een wandeling, een praatje of doet een spelletje met de bewoners. Jouw kennis over de bewoners gebruik je om de bestuurder te adviseren. Jij geeft onze ouderen een stem. 

De Centrale Cliëntenraad

De Centrale Cliëntenraad krijgt zijn informatie van de bewoners over praktische zaken die de zorg of dienstverlening betreffen maar krijgt ook informatie van de bestuurder over de meest recente ontwikkelingen, ideeën en plannen. Over al deze zaken geeft de raad gevraagd én ongevraagd advies. 

Wie kan lid worden?

Inwoners van de gemeenten Elburg, Nunspeet, Oldebroek of Hattem kunnen dit mooie werk doen! Er is een vergadervergoeding, die aansluit bij de landelijke fiscale vrijstellingsregeling. 

Wil je meer weten?

Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek.  Stuur een e-mail naar Anneke Oskam,  clientenraad@zorgverlening-hetbaken.nl of bel met 088-2581627

Kijk hier voor meer informatie

Download hier een pdf met deze vacature

Misschien ook interessant voor u:

Centrale Cliëntenraad

Gelre Ziekenhuizen zoekt nieuwe leden voor de cliëntenraad

Vacature Ambtelijk Secretaris Centrale Clientenraad RijnWaal

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *