24 – 28 uur |

Over Amsta

Voel jij je thuis in een rol waarbij je brede ondersteuning verleent aan clientraden en zorgt dat deadlines en afspraken worden bewaakt? Werk jij graag op verschillende locaties maar ook thuis én ben je bereid om ook in de avonduren te werken? In de functie van ambtelijk secretaris clientmedezeggenschap lever je direct een belangrijke bijdrage aan de zorg en werk je in een echte Amsterdamse organisatie met maatschappelijk nut.

AmstaVacature Ambtelijk secretaris cliëntmedezeggenschap bij Amsta biedt ouderenzorg en gehandicaptenzorg op 30 mooie locaties in Amsterdam. We werken praktisch, professioneel, persoonlijk en liefdevol. Kom je bij ons werken, dan maak je deel uit van een van de grotere zorgorganisaties in Amsterdam. Onze medewerkers en cliënten zijn net zo divers als de stad en haar inwoners. Met verschillende culturen, leefstijlen en achtergronden. Kom zorgen op zijn Amsterdams. Iedereen is welkom, geen dag is hetzelfde.

 

Wat ga je doen?

Als ambtelijk secretaris ondersteun je vanuit een onafhankelijke positie de lokale cliëntenraden bij het uitvoeren van werkzaamheden op secretarieel en organisatorisch gebied. Zo zorg je o.a. voor een correcte en tijdige documentatie en voor verslaglegging van de vergaderingen. Je bereidt vergaderingen, adviezen, instemmingsreacties en initiatiefvoorstellen voor. Daarnaast bied je beleidsmatige ondersteuning en bewaak je procedures en processen aangaande cliëntmedezeggenschap. Verder heb je een informerende en coachende rol richting de cliëntenraadsleden in het kader van het adequaat uitoefenen van hun rol. Je bent ook betrokken bij het oprichten van nieuwe cliëntenraden. Je functie heeft een solistisch karakter. Je werkt nauw samen met de collega ambtelijk secretaris die onder andere werkzaam is voor de centrale cliëntenraad en je wordt functioneel aangestuurd door de voorzitter van de centrale cliëntenraad. Spreekt het bovenstaande jou aan? Lees dan zeker verder.

 

Wie ben jij?

 • Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau en een secretariële vakopleiding; bij voorkeur aangevuld met een specifieke opleiding ‘Ambtelijk secretaris cliëntenraad’ of de bereidheid om deze te volgen.
 • Je bent een ster in het aanbrengen van structuur en overzicht.
 • Gezien de diversiteit aan werkzaamheden en contacten beschik je over de vaardigheden flexibiliteit, tact, en overtuigingskracht.
 • Je bent in staat een onafhankelijke houding aan te nemen en kan omgaan met uiteenlopende belangen en vertrouwelijke informatie.
 • Je bent gewend kennis van wettelijke regelingen op het gebied van medezeggenschap actueel te houden, dan wel bereid je deze kennis eigen te maken.
 • Je bent in staat om je werk zelfstandig en vlot te organiseren op een proactieve en klantgerichte wijze, uiteraard in overleg met de cliëntenraden.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een perfecte beheersing van de Nederlandse taal.

 

We bieden jou

 • Een jaarcontract met de intentie om te verlengen naar onbepaalde tijd.
 • Een dienstverband van 24-28 uur gemiddeld per week, bij voorkeur verdeeld over vier dagen.
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT
 • (8%) vakantiegeld en (8,33%) eindejaarsuitkering.
 • Trainingen en opleidingen om bij te blijven in je vak en te groeien als professional.
 • Pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Korting op sportschoolabonnement, (zorg)verzekering en je kunt meedoen aan onze gratis bootcamp.
 • Een aantrekkelijk fietsplan (fiets met belastingvoordeel) en reiskostenvergoeding.

 

Enthousiast?

Solliciteer direct via onderstaande sollicitatiebutton. Een geschikte sollicitant nodigen wij meteen uit voor een gesprek, wacht dus niet te lang met reageren.

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Lan Hanssen, ambtelijk secretaris cliëntmedezeggenschap, bereikbaar via l.hanssen@amsta.nl of op 06 3654 4447.

Goed om te weten: bij de selectieprocedure vragen we om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en een referentie.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan meteen. We kijken uit naar je reactie.

Direct solliciteren 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *