Vacature Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad (gemiddeld 6 uur per week)

Voor de belangrijke functie van Ambtelijk Secretaris van de Cliëntenraad zoekt de cliëntenraad van Huize Rosa in Nijmegen iemand die professioneel en proactief is, met affiniteit voor de medezeggenschap van cliënten in een verzorgingshuis / verpleeghuis-omgeving voor circa 6 uur per week.

Huize Rosa

Met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers biedt Zorgcentrum Huize Rosa elke dag de benodigde zorg aan hun bewoners en proberen zij voortdurend het verschil te maken in het leven van deze bewoners. Als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad kun je hier indirect een bijdrage aan leveren door de behartiging van de cliëntenbelangen en belangrijke besluitvormingsprocessen zo goed mogelijk te faciliteren.

Weet jij door jouw secretarieel, organisatorisch en beleidsmatig talent de cliëntenraad te ontzorgen waardoor zij optimaal kan functioneren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Cliëntenraad

De Cliëntenraad van Huize Rosa vertegenwoordigt de belangen van alle bewoners die woonachtig zijn in zowel Huize Rosa als in de aanleunende appartementencomplexen Catharinahof, Tristan en Isolde. De Cliëntenraad bestaat uit een voorzitter en een vertegenwoordiging vanuit de verschillende wooncomplexen, tezamen circa 7 personen. Een keer (soms twee keer) per maand komt de cliëntenraad bij elkaar.

De Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

Je bent de spil van de cliëntenraad en daarmee ook het vaste aanspreekpunt voor zowel in- als extern. Je weet met jouw ervaring en talenten de cliëntenraad op een professionele manier bij te staan op zowel secretarieel, vakinhoudelijk als beleidsondersteunend gebied. Je beschikt over een analytisch vermogen en bent loyaal, betrouwbaar en snel van begrip. Je hebt een positieve grondhouding en bent omgevingsbewust met gevoel voor verhoudingen. Je voelt nauw aan waar behoefte aan is en speelt daar actief op in. Je bent een ster in het aanbrengen van structuur en overzicht, en je bent in staat om te gaan met vertrouwelijke informatie. Naast onder andere het opstellen van de agenda, notuleren van vergaderingen en het redigeren van teksten ben je in staat om agendaonderwerpen op inhoud voor te bereiden en geef je adviezen over de besluitvorming. Ook het voorbereiden van onder andere beleidsadviezen en het jaarverslag behoren tot je taken. Je functiebeschrijving is gebaseerd op die van het Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg (NCZ).

Bekijk de vacature Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad bij Huize Rosa in Nijmegen

 

Vergelijkbare berichten

2 reacties

 1. Ik heb zeer veel interesse in deze functie.
  Kort::
  geboren in Nijmegen.
  gepensioneerd als lid van de raad van bestuur van een ziekenhuis/ verzorgingshuis..
  Lid/voorzitter van de cliëntenraad van CWZ. tot 2012.
  lid van de gemeenteraad Overbetuwe ( fractievoorzitter)
  afgestudeerd als econoom.
  W.J.Cleijne

  1. Geachte heer of mevrouw Cleijne,

   In de bijlage in het bericht leest u hoe en waar u kunt solliciteren. Dat is niet hier op deze website maar via de website van Huize Rosa! Succes! vriendelijke groeten, Marika Biacsics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *