Vacature Ambtelijk Secretaris Gemeenschapscliëntenraden (GCR) | Twente en Gelderland (24 uur per week)

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! We bieden je:

-een uitdagende en afwisselende baan

-de kans om indirect bij te dragen aan het welzijn van onze bewoners en ambulante cliënten

-volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als ambtelijk secretaris Gemeenschapscliëntenraad (GCR) draag jij hier indirect aan bij door besluitvormingsprocessen binnen onze organisatie zo goed mogelijk te faciliteren. In deze leuke en afwisselende functie is je grootste uitdaging om de GCR zo optimaal mogelijk te ondersteunen en processen te stroomlijnen.

De raden voelen zich door jou ontzorgd en kunnen met behulp van jouw organisatie- en secretarieel talent goed functioneren. Ook voor het stroomlijnen van processen rondom overleg, advies en instemming kunnen de raadsleden te allen tijde op jou rekenen. Je signaleert belangrijke actiepunten en verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verslag van de GCR-vergaderingen.

Je bent de spil van de gemeenschapscliëntenraden en geniet een onafhankelijke positie binnen Zorggroep Sint Maarten. Organisatorisch gezien val je onder de bestuurssecretaris waarbij je functioneel wordt aangestuurd door de voorzitter van de GCR.

Over de rol van de Gemeenschapscliëntenraad (GCR) 

De Gemeenschapscliëntenraad (GCR) behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten in de leefwerkgemeenschap en draagt bij aan cliëntgerichte zorg. De raad adviseert de gemeenschapsmanager op uiteenlopende gebieden die van belang zijn voor de cliënten van Zorggroep Sint Maarten. Denk bijvoorbeeld aan kwaliteit en veiligheid van zorg, zinvolle dagbesteding en huisvesting.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

-Zijn
Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.

-Ontplooiend
We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.

-Vitaal
We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.

-Dorps
Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

-Je beschikt over mbo 4 werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde scholing voor ambtelijk secretaris (of bent bereid deze te volgen).

-Je beschikt over enkele jaren praktijkervaring in een vergelijkbare functie.

-Je hebt bij voorkeur kennis van de WMCZ wetgeving en rechten van cliënten (of bent bereid deze kennis je eigen te maken).

-Je hebt een dienstverlenende houding, bent integer en onafhankelijk en kan goed luisteren.

-Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke instelling.

-Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

-Je bent flexibel inzetbaar; uren kunnen per week variëren.

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je arbeidsuren bedragen 24 uren per week, deze uren zijn flexibel inzetbaar naar gelang van de activiteiten van de GCR. Hierbij is het eventueel ook mogelijk om de uren in de avond in te zetten. Tevens is het bespreekbaar dat de functie door meerdere personen wordt ingevuld.  Je functie is ingedeeld in FWG 40 (€ 2.007,97 – € 2.971,05 bij een fulltime dienstverband, peildatum 01-06-2020). Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul uiterlijk voor 25 mei a.s. het sollicitatieformulier op deze pagina in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hanneke Scholte, bestuurssecretaris, via: 088-0005200.

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06-12083697.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdagmorgen 4 juni.

Oh, en voordat we het vergeten…

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Hanneke Scholte
Neem voor meer informatie contact op met:
Hanneke Scholte (Bestuurssecretaris)
Telefoonnummer: 088 – 000 52 00

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *