Aan de slag als ambtelijk secretaris voor de lokale cliëntenraden op Elim en de Tollekamp? Doen!

Charim Zorggroep zoekt een Ambtelijk Secretaris voor twee lokale cliëntenraden. Het betreft een secretariële en beleidsmatige ondersteuning voor 6 uur per week.

De vacature:

Als ambtelijk secretaris zorg jij ervoor dat je de lokale cliëntenraden zoveel mogelijk ontlast. Zij hebben aan jou een goede ondersteuner bij het vormgeven van de cliëntenmedezeggenschap.
Lijkt dit jou een mooie uitdaging? Niet twijfelen, maar doen!

Wie ben je en wat ga je doen?

Als ambtelijk secretaris ondersteun jij de cliëntenraden op een professionele wijze. Je verricht werkzaamheden op secretarieel, organisatorisch en beleidsmatig gebied met als doel de cliëntenraad optimaal te laten functioneren. Je bent zelfstandig en ordelijk. Vergaderingen organiseren,  notuleren, adviezen schrijven en verslaglegging zijn voor jou dan ook geen probleem. Daarnaast regel jij de planning en zorg je ervoor dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn, zodat alle actiepunten worden afgehandeld. Verder werk je graag procesmatig en weet je het overzicht goed te bewaken. Je kunt goed omgaan met je onafhankelijke positie binnen de organisatie. Jij bewaakt de naleving van de procedures en afspraken, zoals opgenomen in de medezeggenschapsregeling en het huishoudelijk reglement. Je bent flexibel en bij uitzondering, bijvoorbeeld in geval van ziekte of vakantie, val je in voor de overige ambtelijk secretarissen. Verder vragen wij:

  • een afgeronde relevante mbo-opleiding niveau 4, aangevuld met een cursus ambtelijk secretaris cliëntenraad of je bent bereid deze te gaan volgen;
  • ervaring met Word, Excel, Outlook, PowerPoint en social media;
  • uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands, zowel in woord als geschrift;

 

Elim

Deze locatie van Zorggroep Charim ligt in een bosrijke omgeving. Dat is prettig wonen voor onze 36 cliënten die verpleegzorg nodig hebben en voor de 48 cliënten in de zorgappartementen. Onze teams staan voor collegialiteit en verbondenheid. Wij vinden iedereen uniek. Jouw talenten zetten we in voor de beste zorg voor de cliënten. De juiste zorg bieden vraagt om samenwerking en dat is de kracht van Elim. Kijk voor meer informatie op: www.zorgcentrumelim.nl.

De Tollekamp

In de Tollekamp wonen 44 mensen met een psychogeriatrische zorgvraag. Daarnaast zijn er 6 bewoners met een somatische zorgvraag en 25 bewoners met verzorging en/of verpleging. Verder bieden we ook thuiszorg aan in de aanleunwoningen. De Tollekamp wordt ook wel ‘de huiskamer’ van Rhenen genoemd. De teams zijn hecht, sterk en zorgen ervoor dat alle bewoners de hulp krijgen die zij nodig hebben. Kijk voor meer informatie op: www.detollekamp.nl.

Betekenisvol werk, doen we!

Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren. Lees hier meer over de identiteit.

Wordt dit een match? Wij bieden:

 

  • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz;
  • FWG 40 maximaal € 2.971,05 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Het gaat hier in de eerste instantie om een contract van één jaar met het uitzicht op verlening
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • volop keuze uit extra’s van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld: extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement.

 

Enthousiast? Doe mee!

 

Solliciteer dan online! Wij kijken uit naar het kennismakingsgesprek.

Als je vragen hebt, kun je Jolanda van Laar-Beitler, secretaris Raad van Bestuur, bellen: 06 10 36 95 30

Of stuur een bericht via WhatsApp naar de afdeling Recruitment: 06 86 88 66 20

Solliciteren kan via: Sollicitaties@zorggroepcharim.nl

Wij vinden de veiligheid en bescherming van onze bewoners en collega’s belangrijk. Daarom wordt er, als je bij ons komt werken, een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gevraagd en kan een pre-employment screening onderdeel zijn van de selectieprocedure. Sollicitanten ja, acquisitie nee.

Download hier een pdf bestand met de vacature

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *