Vacature Ambtelijk Secretaris Centrale Cliëntenraad ViviumBen jij op zoek naar een uitdagende functie? Wil jij werken waar geen dag hetzelfde is? Dan biedt Vivium jou een kans binnen een informele en klantgerichte organisatie die volop in ontwikkeling is het beste uit jezelf te halen. Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kun je je talenten blijven ontwikkelen. Vivium Zorggroep is dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Voor onze Centrale Cliëntenraad zijn wij op zoek naar een ervaren Ambtelijk secretaris CCR voor 20 tot 24 uur per week.

Wat ga je doen?

Als ambtelijk secretaris verleen je allereerst operationele en beleidsinhoudelijke ondersteuning aan de Centrale Cliëntenraad. Je zorgt o.a. voor het afhandelen van de in- en uitgaande post en beheert het archief. Daarnaast verwoord je – in afstemming met de voorzitter van de CCR – vragen, adviezen en standpunten van de CCR aan het adres van de Raad van Bestuur. Je bewaakt naleving van wetten en procedures die betrekking hebben op de medezeggenschap. Verder ondersteun en informeer je de CCR-voorzitter in praktische aangelegenheden en maakt interne en externe afspraken. Ook zorg je voor de nodige faciliteiten en hulpmiddelen voor een goed verloop van vergaderingen.
Naast je werk voor de Centrale Cliëntenraad ondersteun je op verzoek de lokale raden met de voorbereiding en verslaglegging van de vergaderingen. Dit vraagt dat je bereid moet zijn om met enige regelmaat in de avonduren te werken.

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal een MBO-opleiding op secretarieel of administratief gebied. Daarnaast heb je kennis van de gezondheidszorg, cliëntenrechten en relevante wetgeving (o.a. WMCZ) en ervaring met belangenbehartiging van cliënten. Verder heb je kennis van en ervaring met MS Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Natuurlijk ben je klantgericht, flexibel, heb je een goed inlevingsvermogen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor benoeming.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een zelfstandige en zeer afwisselende functie binnen een organisatie waar je nooit uitgeleerd bent;
  • Je wordt beloond met een salaris van minimaal € 2.068,21 en maximaal € 3.060,18 bruto per maand op basis van 36 uur, conform cao VVT in FWG 40;
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
  • Daarnaast ontvang je in november een eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris en in mei vakantietoeslag van 8%;
  • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

We zijn trots op #teamvivium en dat laten we graag blijken!

Als Vivium collega profiteer je dan ook van een uitgebreid pakket aan Vivium Voordelen.
Zo kun je bijvoorbeeld een elektrische scooter, e-bike, fiets, laptop/tablet of fitnessabonnement met belasting- en/of inkoopvoordelen kopen!
Ook krijg je dubbele reiskostenvergoeding, korting op uitstapjes en de mogelijkheid tot leasen van een e-bike of auto.
Check werkenbijvivium.nl/voordelen voor een overzicht van alle Vivium Voordelen. De keuze is aan jou!

Sta jij hier positief tegenover?

Dan leren we je graag kennen. Wil je meer weten dan kun je contact opnemen met Claudia van Veldhuizen, bestuur secretaresse, telefoonnummer 035-6924027 of per mail c.vanveldhuizen@vivium.nl Zij brengt je in contact met Yvonne van Dam, voorzitter CCR.
Solliciteren kan via onderstaande button. Reageer vandaag nog en misschien ben jij binnenkort wel onze nieuwe collega!
Re-integratie- en  herplaatsingskandidaten worden verzocht in de sollicitatie duidelijk hun status aan te geven.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *