Adviseur medezeggenschap (voor cliëntenraden van diverse locaties)

Vind jij het belangrijk dat cliënten zeggenschap hebben over hun eigen leven en leefomgeving? Vind je het uitdagend om zowel cliënten als managers daarbij te helpen? Beschik jij daarbij over organisatiesensitiviteit en een coachende, enthousiaste werkhouding? Dan zijn wij op zoek naar jou als Adviseur medezeggenschap!

Over ons

Vacature Adviseur Medezeggenschap bij Patyna in FrieslandMei Elkoar! Bij Patyna geven we met elkaar onze cliënten de meest optimale zorg. Mei Elkoar betekent, dat je altijd de samenwerking zoekt; met de cliënt, met de familie en met je collega’s. Samen sta je sterk, samen weet je meer, samen kun je meer. Patyna heeft een breed dienstenpakket in de ouderenzorg. We bieden zorg aan ouderen thuis, maar ook op onze 25 verschillende locaties. We hebben kleinschalige locaties en specialistische afdelingen voor bewoners met specifieke ziektebeelden. En overal werken we vanuit dezelfde visie; Mei Elkoar!
Om deze visie te ondersteunen zijn we als Patyna “Ûnderweis”.

Ûnderweis = onderweg naar een ontwikkeling naar meer kleinschaligheid en persoonsgerichte zorg om datgene te bereiken of te versterken waar we voor willen staan!

Jouw functie

Je bent verantwoordelijk voor de procesmatige ondersteuning voor een goed werkend cliëntmedezeggenschap in de praktijk. Je begeleidt zowel de cliëntenraden als de organisatie, zodat de medezeggenschap op de verschillende niveaus zo optimaal mogelijk plaatsvindt. Je hebt vooral een coachende rol. In het verlengde van de Wmcz2018 en de medezeggenschapsregeling van Patyna, zorg je er voor dat rollen, positionering en activiteiten helder zijn.

Je werkt nauw samen met de andere adviseur Clientmedezeggenschap, die zich met name richt op de cliëntmedezeggenschap op locatie overstijgende onderwerpen en de begeleiding van de Centrale Clientenraad. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de bestuurssecretaris en het lijnmanagement. Je bent ondersteunend in de verbinding tussen cliëntenraden en de Centrale Cliëntenraad en daarbij een belangrijke vraagbaak voor de cliëntenraadsleden binnen Patyna.

 Jouw profiel

Je bent in het bezit van een Hbo-diploma en hebt meerdere jaren ervaring bij voorkeur in de ouderenzorg en in de cliëntmedezeggenschap. Je bent communicatief vaardig, initiërend, inspirerend, motiverend en enthousiasmerend als het gaat om ontwikkeling en verandering en je zoekt steeds de verbinding. Je kunt op meerdere niveaus communiceren en je werkt vanuit situationeel leiderschap.
Vanuit je functie ben je coachend, daadkrachtig, zie je de grotere lijnen, weet je goed te luisteren, hoofd- en bijzaken te onderscheiden en ben je ook in staat zaken goed te documenteren. Je hebt oog voor menselijke verhoudingen en weet zaken goed bespreekbaar te maken en een en ander goed in te bedden en te borgen.

Wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor 32 uur per week voor de duur van maximaal 3 jaar. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, veel regelruimte en verantwoordelijkheid. Ook is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling in een uitdagende omgeving.

Patyna heeft goede arbeidsvoorwaarden, het salaris is gebaseerd op de CAO-VVT, FWG 50. Daarnaast bieden we een breed pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden. Onder andere met de mogelijkheden voor de aanschaf van zonnepanelen, multimedia, fiets en witgoed, onder zeer gunstige voorwaarden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Bel dan met Tine van der Veen (adviseur cliëntmedezeggenschap a.i.) op 06-257 489 31 of met Wendie Zwart (bestuurssecretaris)) op 06-29920222. Zij beantwoorden graag jouw vragen. Deze vacature staat open tot en met 27 maart 2022. De sollicitatiegesprekken vinden in april plaats.

Reageren?

Ga je graag deze uitdaging aan en denk je dat wij ‘Mei Elkoar’ iets moois kunnen betekenen voor de zorg aan onze cliënten? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de sollicitatieknop op onze website patyna/vacatures naar ons toe. Hiervan ontvang je altijd een bevestiging. Ontvang je deze niet? Neem dan contact met ons op! Heb je de bevestiging ontvangen? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Meer vacatures:

ASC Intermediair

Wellicht ook interessant voor jou:

23 maart 2022 Inspiratiebijeenkomst ASC over Toekomstbestendige Clientenraden

Beroepsorganisatie ASC

21 september 2022 Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad®

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *