Over ons

Mei Elkoar! Bij Patyna geven we met elkaar onze cliënten de meest optimale zorg. Mei Elkoar betekent, dat je altijd de samenwerking zoekt; met de cliënt, met de familie en met je collega’s. Samen sta je sterk, samen weet je meer, samen kun je meer. Patyna heeft een breed dienstenpakket in de ouderenzorg. We bieden zorg aan ouderen thuis, maar ook op onze 25 verschillende locaties. We hebben kleinschalige locaties en specialistische afdelingen voor bewoners met specifieke ziektebeelden. En overal werken we vanuit dezelfde visie; Mei Elkoar!
Om deze visie te ondersteunen zijn we als Patyna “Ûnderweis”. Ûnderweis/onderweg naar een ontwikkeling naar meer kleinschaligheid en persoonsgerichte zorg om datgene te bereiken of te versterken waar we voor willen staan. Dit heeft onder meer geleid tot de keuze voor duaal leiderschap van teamleider en locatieverpleegkundige.

Jouw functie

Je bent verantwoordelijk voor de  begeleiding van de Centrale Cliëntenraad en een goed werkend cliëntmedezeggenschap op locatie overstijgende onderwerpen in het verlengde van de WMCZ 2018 en de medezeggenschapregeling van Patyna”Je bereidt in overleg met de voorzitter vergaderingen voor, je zorgt voor verslaglegging van de raadsvergaderingen en  je draagt zorg voor een vloeiende procesgang tussen de Centrale Clientenraad en Raad van Bestuur. Dit in nauwe samenwerking met de bestuurssecretaris. Je stelt adviezen op en verleent ondersteuning op organisatorisch terrein aan de Centrale Clientenraad. Je bent ook ondersteunend in de verbinding tussen Centrale Clientenraad en lokale raden en bent daarbij ook een belangrijke vraagbaak voor de cliëntenraadsleden binnen Patyna.

Je werkt nauw samen met de andere adviseur Clientmedezeggenschap, die zich met name richt op het begeleiden en coachen van de cliëntenraden en de organisatie op de diverse locaties.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een HBO-diploma en hebt meerdere jaren ervaring bij voorkeur in de ouderenzorg en in de cliëntmedezeggenschap. Je bent communicatief vaardig, initiërend, inspirerend, motiverend en enthousiasmerend als het gaat om ontwikkeling en verandering en je zoekt steeds de verbinding. Je kunt op meerdere niveaus communiceren en je werkt vanuit situationeel leiderschap.
Vanuit je functie ben je daadkrachtig, neem je het initiatief, zie je de grotere lijnen, weet je goed te luisteren, hoofd- en bijzaken te onderscheiden en goed te documenteren, Je hebt oog voor menselijke verhoudingen en weet zaken goed bespreekbaar te maken en een en ander goed in te bedden en te borgen.

Wij bieden

Een tijdelijk dienstverband voor 32 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie om dit na dit jaar om te zetten naar een vast dienstverband. Je krijgt een hoge mate van zelfstandigheid, veel regelruimte en verantwoordelijkheid. Ook is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling in een uitdagende omgeving.

Patyna heeft goede arbeidsvoorwaarden, het salaris is gebaseerd op de CAO-VVT, FWG 50. Daarnaast bieden we een breed pakket aan aanvullende arbeidsvoorwaarden. Onder andere met de mogelijkheden voor de aanschaf van zonnepanelen, multimedia, fiets en witgoed, onder zeer gunstige voorwaarden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Bel dan met Wendie Zwart  (bestuurssecretaris)) op 06-29920222 of met Tine van der Veen  (adviseur cliëntmedezeggenschap a.i.) op 06-257 489 31.. Zij beantwoorden graag jouw vragen. Deze vacature staat open tot en met 13 maart 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de tweede helft van maart.

Reageren?

Ga je graag deze uitdaging aan en denk je dat wij ‘Mei Elkoar’ iets moois kunnen betekenen voor de zorg aan onze cliënten? Stuur dan je CV en motivatiebrief via de sollicitatieknop naar ons toe. Hiervan ontvang je altijd een bevestiging. Ontvang je deze niet? Neem dan contact met ons op! Heb je de bevestiging ontvangen? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *