Komt u ook naar één van de themabijeenkomsten van Tijd voor Verbinding over Leren van de praktijk (Safety-II)?

Uitnodiging themabijeenkomsten Tijd voor VerbindingIn juni 2021 organiseert het programma Tijd voor Verbinding themabijeenkomsten. Deze digitale meetings staan in het teken van kennismaken met elkaar, het programma en het Leren van de praktijk (Safety-II) gedachtegoed. Bent u zorgprofessional, patiënt of cliëntenraadslid in een ziekenhuis of zelfstandige kliniek en geïnteresseerd in kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid?
Dan bent u van harte uitgenodigd!

Programma

Na een korte uitleg door de programmaleiding over de opzet en doelen van het programma Tijd voor Verbinding, introduceert veiligheidsadviseur Nikki Damen het Leren van de praktijk (Safety-II) gedachtegoed. In subgroepjes gaan we onder andere met elkaar in gesprek over:
• Spreekt het gedachtegoed u aan?
• Wat zou het u en uw organisatie kunnen brengen?
• Wat hebt u nodig om ermee aan de slag te gaan?
• Waar zitten bij u de vragen?
• Welke behoefte heeft u m.b.t. volgende programma-bijeenkomsten?

Data:

15 juni 10:00 – 12:00 uur
17 juni 13:00 – 15:00 uur
22 juni 16:30 ­– 18:30 uur
24 juni 19:00 – 21:00 uur

Let op: u kunt zich niet meer aanmelden voor de bijeenkomsten op 15 en 17 juni; deze zitten vol. Voor de overige data sluit de inschrijving op 8 juni.

De online bijeenkomsten duren in principe 1,5 uur; we reserveren extra tijd voor eventuele uitloop. Een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een link naar de bijeenkomst. Wij kijken uit naar een mooie bijeenkomst waarin we u willen inspireren om aan de slag te gaan met het leren van de praktijk (Safety-II) gedachtegoed in uw eigen organisatie. Zo zetten we samen een volgende stap in de verbetering van de kwaliteit van zorg en patiëntveiligheid in de medisch-specialistische zorg.

INSCHRIJVEN

Pdf met uitnodiging themabijeenkomsten Tijd voor Verbinding

Tijd voor Verbinding

Tijd voor Verbinding wil de patiëntveiligheid in de medisch specialistische zorg in de ziekenhuizen en de zelfstandige klinieken verder verbeteren. De netwerkorganisatie doet dat door een bottom-up beweging op gang te brengen van- en tussen zorgprofessionals, instellingen voor medisch specialistische zorg en patiënten om de zorg gerelateerde schade verder terug te dringen.

Hun missie is om gezamenlijk te komen tot een aanmerkelijke en betekenisvolle daling van potentieel vermijdbare schade en sterfte in de medisch specialistische zorg.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *