E-learning WMCZ 2018

E-learning WMCZ 2018

 30,00

Om als cliëntenraad op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen en goed beslagen ten ijs te komen, heeft NCZ deze e-learning voor u samengesteld.

E-learning WMCZ 2018

Meer kennis en gezag voor cliëntenraden in een nieuw zorglandschap
Inhoud

Welkom bij de e-learning over de Wmcz 2018! De Wmcz 2018 is op 21 mei 2019 aangenomen door de Eerste Kamer en gaat naar verwachting in op 1 juli 2020. Om als cliëntenraad op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen en goed beslagen ten ijs te komen, heeft NCZ deze e-learning voor u samengesteld.

De Wmcz 2018 brengt voor cliëntenraden meer mogelijkheden en meer verantwoordelijkheden met zich mee. In deze e-learning leert u wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de oude en nieuwe Wmcz, wat dat voor gevolgen heeft voor cliëntenraden en hoe u zich kunt voorbereiden op de komst van de nieuwe wet.

Schrijf je direct in voor deze e-learning training.

Duur

2 à 5 uren zelf studie

Voor wie

Nieuwe cliëntenraadsleden, beginnende cliëntenraden, startende Ambtelijk Secretaris/Cliëntenraad Ondersteuner, andere belanghebbenden.

PDF

N.V.T.

Bijzonderheden

Indien u de cursus gratis wilt ontvangen vanwege een PLUS of MAXI lidmaatschapspakket vraagt u dat aan middels het aanvraagformulier op deze pagina.

Prijs
  • € 30,- bij lidmaatschapspakket BASIS en voor niet-leden
  • € 0,- bij lidmaatschapspakket PLUS
  • € 0,- bij lidmaatschapspakket MAXI

BTW wordt niet berekend vanwege CRKBO registratie.

E-learning

€ 30,-

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!