Home Trainingen - NCZ 27 februari Online training Jaarverslag in één dag
Online training Jaarverslag in één dag

27 februari Online training Jaarverslag in één dag

Jaarverslag in één dag!

Het maken van een jaarverslag is voor veel cliëntenraden een hele klus. Wat zet je in het verslag? Hoe maak je van het jaarverslag een middel om de cliëntenraad te presenteren en profileren? En hoe zorg je ervoor dat het verslag door een groot deel van de achterban wordt bekeken?

Voor deze 1-daagse training werkt NCZ samen met communicatie expert Marlou Murre van More of Me. Onder begeleiding van Marlou maak je in 1 dag (de basis) van jullie jaarverslag.

Enkele reacties van deelnemers:

“In deze training heeft Marlou ons in praktische stappen begeleid om een visueel aantrekkelijke infographic te maken. In een dag een jaarverslag is een mooi resultaat.”

“Dankzij de begeleiding en gevraagde voorbereiding van Marlou had ik de stukken paraat en kon ik  er mee aan de slag met een mooi resultaat! Ook was het leuk om met andere deelnemers ideeën uit te wisselen”

Je wordt op weg geholpen met de inhoud en de vorm van je jaarverslag en deze stem je af op jullie cliëntenraad. Het is een praktische training waarin je zelf aan de slag gaat met het maken van een, vooral visueel, jaarverslag, oftewel een infographic. Marlou deelt tips & tricks en legt uit hoe je gemakkelijk een infographic kunt maken. ’s Middags ga je zelf aan de slag met behulp van het online ontwerp programma Canva. Canva heeft oneindig veel mogelijkheden. Altijd handig om te ervaren wat je daarmee kunt, ook voor andere publicaties. Aan het eind van de dag is jouw jaarverslag klaar!

Zo wordt het maken van het jaarverslag vooral heel leuk!

Welke onderwerpen komen aan de orde?

  • Onderwerpen voor in het jaarverslag
  • Doel vaststellen
  • Inhoud
  • Vormgeving
  • Tips + ideeën
  • Zelf aan de slag met vormgeving

   

Op een aansprekende en originele manier laten weten waar de cliëntenraad mee bezig is geweest het afgelopen jaar en wat de speerpunten zijn voor komend jaar. Zodat ook de achterban enthousiast en meer betrokken wordt bij de medezeggenschap!

Een infographic van het jaarverslag van de cliëntenraad.

Ambtelijk Secretaris (centrale) Cliëntenraad, Ondersteuner/coach/adviseur (centrale) Cliëntenraad, Voorzitter/Secretaris Cliëntenraad, andere mensen die zich bezig houden met het jaarverslag van de cliëntenraad.

27 februari 2024

€ 450,00
BTW wordt niet berekend vanwege de CRKBO registratie.

Voor deze 1-daagse training werkt NCZ samen met communicatie expert Marlou Murre van More of Me. Onder begeleiding van Marlou maak je in 1 dag (de basis) van jullie jaarverslag.

Inschrijven

Jaarverslag in één dag
Available Tickets: Onbeperkt

27 februari Online training Jaarverslag in één dag

Het "Jaarverslag in één dag" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Tags:

Datum

27 feb 2024

Tijd

9:30 am - 4:00 pm

Kosten

€ 450.00

Locatie

Online cursus
Categorie
INSCHRIJVEN
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *