Ambtelijk Secretaris Centrale Cliëntenraad

Word jij de onmisbare spin in het web van onze Centrale Cliëntenraad? Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdagende baan per 1 september? Loop jij warm voor plannen, organiseren en verslagleggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij de grootste landelijke gehandicaptenzorgorganisatie van Nederland. Ons hoofdkantoor staat in Amersfoort, op welgeteld vijf minuten loopafstand van het centraal station.

Je komt te werken op de afdeling Bestuursondersteuning en jouw team bestaat uit 12 personen. Jij zet je in voor de Centrale Cliëntenraad (CCR) van ’s Heeren Loo. De CCR is ingesteld om de belangen van cliënten van ’s Heeren Loo te behartigen. De Raad heeft advies- en instemmingsrechten zoals genoemd in de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen 2018 (WMCZ 2018). Ageeth Ouwehand, lid van de raad van bestuur, is de gesprekspartner van de CCR.

Wat ga je doen?

Jij vervult een onmisbare en veelomvattende rol voor de Centrale Cliëntenraad met een diversiteit aan taken. Je ondersteunt en begeleidt de cliëntmedezeggenschap en voert alle werkzaamheden uit die hiervoor nodig zijn. Je werkzaamheden variëren van verslaglegging van de besprekingen, het zorgdragen voor de agenda en tijdig versturen van vergaderstukken tot het toetsen en concipiëren van advies- en instemmingverzoeken die worden voorgelegd. Je bewaakt de naleving en toepassing voor de medezeggenschap t.a.v. wet- en interne regelgeving en de samenhang van de diverse beleidsonderdelen en de interne medezeggenschapsorganen. Ook breng je jouw eigen kennis van actuele ontwikkelingen in en treed je op als contactpersoon tussen medezeggenschap, interne medezeggenschapsorganen en bestuurder en geef je zo nodig gevraagd en ongevraagd advies. Je werkt in deze functie nauw samen met de voorzitter van de Centrale Cliëntenraad.

Kortom; je legt verslag, bereidt voor, signaleert, bewaakt, adviseert en zorgt ervoor dat de kwaliteit van het overleg, zowel praktisch als inhoudelijk hoog is!

Dit bieden wij

 • Een baan bij een van de meest groeiende en boeiende zorginstellingen van Nederland.
 • Een tijdelijk contract van 4 maanden voor 24 tot 36 uur per week.
 • Startdatum per 1 september 2021, zodat de huidige ambtelijk secretaris haar taken aan jou kan overdragen.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.501,- en maximaal € 3.738,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Gegarandeerd een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.
 • Jaarlijks extra verlofuren (Persoonlijk Budget Levensfase) boven de wettelijke vakantie-uren.

Dit ben jij

Je beschikt over een hbo-diploma of hbo-werk/denkniveau met eventueel een gerichte aanvullende opleiding op het gebied van cliëntmedezeggenschap en relevante werkervaring. Om deze functie tot een succes te maken verwachten we daarnaast het volgende:

 • Je hebt affiniteit met cliënten met een (verstandelijke) beperking.
 • Je bent digitaal vaardig en een ster in notuleren.
 • Je hebt actuele kennis van relevante wet- en regelgeving rondom medezeggenschap.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift.
 • Je kunt uitstekend plannen, organiseren, prioriteren, signaleren en de voortgang bewaken.
 • Je bent integer, flexibel, proactief en samenwerkingsgericht.

Sollicitatieprocedure

 • Wij vinden het belangrijk te horen wat je motivatie is om te solliciteren op deze vacature. We ontvangen daarom graag een motivatiebrief én je cv.
 • De gesprekken vinden plaats op woensdag 21 juli 2021 tussen 11:00 – 14:00 uur, bij voorkeur op ons hoofdkantoor in Amersfoort.
 • Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Jacqueline Tegel (Hoofd Bestuursondersteuning), via telefoonnummer 06 – 11 59 63 41.
 • Voor overige vragen neem je contact op met Romy Wilten (Corporate Recruiter) via het telefoonnummer 06- 13 63 86 95.

 

Sollicitatieformulier Ambtelijk Secretaris Centrale Cliëntenraad

Heb je vragen over werken bij ’s Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12.00 tot 12.30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook

Wil je meer weten?

Bel of app recruiter Romy Wilten.

Foto van Romy Wilten

Vergelijkbare berichten

4 reacties

 1. Goedemiddag Romy, Ik verneem uit de vacature omschrijving dat de functie vrij komt vanwege het vertrek van de huidige secretaris. Mag ik de reden vragen waarom dan een functievervulling van 4 maanden. Ik ben zeer geïnteresseerd.

  1. Beste Romy, het betreft een tijdelijke functie i.v.m. zwangerschapsverlof MVG. Marika Biacsics

 2. Goedemiddag Romy, Ik verneem uit de vacature omschrijving dat de functie vrij komt vanwege het vertrek van de huidige secretaris. Mag ik de reden vragen waarom dan een functievervulling van 4 maanden. Ik ben zeer geïnteresseerd.

  1. Beste Romy, het betreft een tijdelijke functie i.v.m. zwangerschapsverlof MVG. Marika Biacsics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *