Aanbieding congres Patiëntenrecht in ontwikkeling 13 april

Congres Patiëntenrecht in ontwikkeling 6b

Welke actuele ontwikkelingen zijn er rond het patiëntenrecht? Welke nieuwe Nederlandse en Europese wetgeving is er? Welke recente rechtspraak moet ik kennen als cliëntenraad-vertegenwoordiger? Deze vragen worden beantwoord op het Patiëntenrechtcongres op 13 april 2018 in Utrecht. Leden van cliëntenraden in de zorg kunnen aan dit congres deelnemen tegen een speciaal (last minute) tarief van 200 euro (btw-vrij).

Onderwerpen die op het congres aan bod komen zijn onder ander de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg, de elektronische uitwisseling van medische gegevens, de Wet bescherming persoonsgegevens en de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen.

Het congres bestaat uit korte voordrachten, parallelsessies en flitspresentaties. De dagelijkse praktijk is hierbij leidend. Deze opzet maakt het congres ook interessant voor niet-juristen. Er zijn tal van gerenommeerde sprekers. Een van de flitspresentatoren is Netwerkvoorzitter NCZ, Marika Biacsics.

Informatie en inschrijving
Wilt u meer informatie over het congres Patiëntenrecht in ontwikkeling op vrijdag 13 april a.s.? Klik dan hier voor het volledige programma. Als u zich wilt inschrijven voor het congres tegen het speciale tarief van 200 euro (btw-vrij), kunt u een mail met uw gegevens sturen naar Petra Schimmel van de Guus Schrijvers Academie: secretariaat@guusschrijvers.nl. Inschrijven via het online inschrijfformulier op de website is niet mogelijk tegen het gereduceerde tarief.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *