Save the date! Congres Cliëntenraden 2018 ”LEF op locatie”

06 sep Save the date! Congres Cliëntenraden 2018 ”LEF op locatie”

Meld u aan voor het landelijk congres Cliëntenraden 2018 op 10 december in De Doelen in Rotterdam. Het thema van het congres is LEF op locatie. Centraal staat hoe cliëntenraden zich nog sterker kunnen maken voor de kwaliteit van zorg voor bewoners. Op elke locatie van het verpleeghuis. Ontmoet dan ook Hugo de Jonge, minister van VWS.

De bijeenkomst is bedoeld voor cliëntenraden van zorgorganisaties die intramurale en extramurale verpleeghuiszorg leveren. Het congres wordt georganiseerd door LOC Zeggenschap in zorg en Netwerk Cliëntenraden Zorg (NCZ) i.s.m. het ministerie van VWS.
Het congres is geïnspireerd op het programmaplan van het ministerie van VWS: Thuis in het verpleeghuis. Dat draait om voldoende tijd, aandacht en goede zorg voor alle bewoners in het verpleeghuis. Versterking van de positie van bewoners is daarbij een belangrijk onderwerp. Cliëntenraden zijn als vertegenwoordiger van bewoners essentieel. Durf en daadkracht zijn voor cliëntenraden onmisbaar. Maar ook kennis en kunde.

Tijdens dit congres kunt u kennis en inspiratie opdoen door het volgen van workshops, lezingen of mee te doen aan discussies en debatten. Over de impact van veranderingen op medezeggenschap, zoals het lokaal organiseren van zorg en toenemende zorgzwaarte van cliënten. En de zoektocht naar andere vormen van medezeggenschap maar ook concrete handreikingen voor impactvolle medezeggenschap.
Meld u nu alvast aan en ontvang in oktober het volledige programma. Deelname aan het congres is kosteloos.

Datum: maandag 10 december 2018
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Locatie: De Doelen in Rotterdam

Om u aan te melden klik HIER. 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Meer weten over onze organisatie? Neem contact op 06-51222505 of gebruik het contactformulier.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!