Heuglijk nieuws voor onze Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad! De opleiding is gecertificeerd door het CPION. Dit betekent dat deelnemers aan deze beroepsopleiding een erkend diploma ontvangen en worden vermeld in het SPEN-register.

CPION is een overkoepelende organisatie voor de regulering van opleidingen die aansluiten op wetenschappelijk/hoger onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs en voor opleidingen in het kader van permanente educatie.

Organisaties en/of cliëntenraden die op zoek gaan naar een Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad in het register, mogen ervan uitgaan dat zij een gedegen opgeleide functionaris vinden. Cliëntenraden krijgen in de nieuwe Wmcz het recht op een professionele, onafhankelijke ondersteuner en zij krijgen Instemmingsrecht op het profiel, de selectieprocedure en de benoeming.

Bent u opgeleid via de NCZ Academie dan kunt u rekenen op een betrouwbare en gedegen ontwikkelde opleiding.

Wilt u de opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad bekijken? Klik dan HIER.

Tevens start er een aanvullende module op deze opleiding op 23 mei aanstaande, Optimalisatie werkprocessen en informatiestromen. Voor meer informatie over deze module klikt u HIER.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *