Is uw (centrale) cliëntenraad op zoek naar een Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad of een Cliëntenraad Ondersteuner? NCZ kan helpen. Maak gebruik van het NCZ| netwerk van (centrale) cliëntenraden, professionele, onafhankelijke cliëntenraad ondersteuners en netwerkpartners. Wij plaatsen uw oproep vrijblijvend op onze website (ca 100 unieke bezoekers per dag) in onze nieuwsbrief (3000 à 5000 unieke ontvangers) en via onze sociale media (Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram).

In de Wmcz2018 krijgen (centrale) cliëntenraden recht op onafhankelijke, professionele ondersteuning. De afgelopen jaren hebben al veel deelnemers met succes de NCZ opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad doorlopen. Sommige professionals kunnen nog (extra) werk gebruiken. NCZ bemiddelt graag vrijblijvend en onafhankelijk. Ook kunnen wij u helpen aan een goede profielschets voor de functie en aan tips bij het werven van een ondersteuner.

De cliëntenraad van De Waalboog ging ook op zoek naar een professionele ondersteuner en raadpleegde daarbij NCZ, met resultaat!

Op zoek naar ondersteuning? Maak gebruik van het NCZ netwerk!

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *