Maak op 13 april kennis met de online gesprekstool die helpt in het meenemen van het cliëntperspectief in de besluitvorming over het inzetten van (onvrijwillige) zorg.


Voor wie?

De online kennismaking is bedoeld voor verzorgenden, verpleegkundigen, managers zorgteams, psychologen, specialisten ouderengeneeskundigen, paramedici, en overige geïnteresseerden. De informatie heeft betrekking op het cliënten perspectief en kan zeker interessant zijn voor (centrale) cliëntenraden die te maken hebben met de Wet Zorg en Dwang.

Online kennismaking met het Wegingskader Cliëntperspectief

Het toepassen van (onvrijwillige) zorg vraagt om het maken van een optimale afweging. Het meewegen van het cliëntenperspectief is hierbij essentieel. Het Wegingskader Cliëntperspectief is een online tool die zorgverleners helpt om dit cliëntperspectief te verduidelijken zodat het meer transparant kan worden meegewogen in de besluitvorming rondom de inzet van (onvrijwillige) zorg. De tool kan worden ingezet bij keuzes rondom de inzet van onvrijwillige zorg in het kader van de Wet Zorg en Dwang.

Ken je Het Wegingskader Cliëntperspectief nog niet of onvoldoende? Marike de Boer laat je tijdens deze kennisbijeenkomst kennismaken met deze online tool. De tool wordt tijdens de bijeenkomst ‘live’ doorlopen en daarnaast is er voldoende ruimte voor vragen en zal aandacht worden besteed aan de reeds beschikbare ondersteuningsmiddelen voor verder gebruik van de tool in de praktijk.

Datum en tijd:

Donderdag 13 april, 16.30 uur (60 minuten)

Inschrijven kan tot 5 april via deze link

Meer informatie over Het Wegingskader vind je hier. 

Misschien ook interessant voor u:

De Wet Zorg en Dwang en de Cliëntenraad

Webinar ‘Wet Zorg en Dwang en de Cliëntenraad’

Kritische evaluatie van de Wet zorg en dwang

Wet Zorg en Dwang Stappenplan

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *