Corrie van Veggel

corrie van veggel

Corrie van Veggel

Trainer

Corrie is gespecialiseerd in participatie en medezeggenschap in zorg, welzijn en sociaal domein. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in het trainen, adviseren en coachen van ondernemings- en cliëntenraden in de de zorg- en welzijnssector. Daarnaast werkt ze als interim projectleider voor veranderprojecten in de zorg en begeleidt ze dialogen en conferenties rondom thema’s als eenzaamheid en de veranderende zorg.
Corrie is enthousiast, veelzijdig, deskundig en altijd gericht op het behalen van concrete resultaten. Ze is sterk in het begeleiden van processen, kansen zien en benutten, oplossingen genereren en bruggen bouwen. In haar trainingen zet ze graag creatieve werkvormen in om mensen te inspireren en te prikkelen tot actie en persoonlijke ontwikkeling.
Haar achtergrond is de studie Beleid en Beheer van de gezondheidszorg. Ze houdt van kort, maar krachtig, is een pionier pur sang en een creatieve verbinder bij uitstek.

www.vanveggeladvies.nl

Er zijn geen resultaten gevonden die voldoen aan uw zoekcriteria. Wanneer u een bepaalde training of examen niet kunt vinden, neemt u dan contact met ons op.
NCZ