Nieuwsbrieven

NCZ Nieuwsbrief

NCZ Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, oproepen en uitnodigingen via de NCZ Nieuwsbrief.

Gemiddeld 20 keer per jaar sturen wij onze digitale nieuwsbrief aan circa 3000 abonnees. Dit zijn cliëntenraden en cliëntenraad ondersteuners van ziekenhuizen, revalidatiecentra, expertiseklinieken, huisartsenmaatschappen, verpleeg, verzorging en thuiszorgorganisaties en GGZ instellingen. Maar het zijn ook beleidsambtenaren van relevante Ministeries en van andere Overheids gerelateerde organisaties zoals NZa, Inspectie voor de Volksgezondheid en Zorginstituut Nederland. En het zijn ook Tweede Kamerleden, Zorgverzekeraars, journalisten van verschillende media, toeleveranciers aan de zorg en medestrevers van goede cliënten medezeggenschap in de zorg.

Afhankelijk van het onderwerp van de nieuwsbrief worden de ontvangers gekozen. Gegevens wijzigen of afmelden voor de nieuwsbrieven kan eenvoudig door een link onderaan de nieuwsbrief aan te klikken.

Klik hier voor: INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Hieronder treft u een overzicht van onze nieuwsbrieven:

Voor het opmaken en versturen van onze nieuwsbrieven maken wij gebruik van Your Mailing List Provider. Dit kan ook een goede mogelijkheid zijn voor cliëntenraden om zich te profileren, om leden te werven en om met de achterban te communiceren over alle belangrijke zaken. Klik hier voor meer informatie.

NCZ Nieuwsbrief

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten over onze organisatie? Neem contact op 06-51222505 of gebruik het contactformulier.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!