Actuele activiteiten

In verband met de Corona-crisis zijn al onze activiteiten op externe locaties tot en met 1 juni 2020 geannuleerd.
Vanaf maandag 23 november 2021 komen wij weer graag naar u toe, mits dat veilig en verantwoord kan. Hieronder treft u onze online activiteiten. 

Wij houden de berichtgeving en de maatregelen van het RIVM en het Ministerie van VWS nauwlettend in de gaten en waar nodig passen wij ons aanbod aan.

Wij wensen alle (centrale) cliëntenraden, hun ondersteuners en hun belanghebbenden heel veel sterkte in deze periode!

Heeft u vragen of mist u iets in onderstaand overzicht? Bel of mail ons dan gerust!

10 februari 2021 Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad®

De NCZ beroepsgerichte Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad® of cliëntenraad ondersteuner is een CPION gecertificeerde opleiding op HBO-niveau.

 3.000,00

21 januari 2021 WEBINAR Profileren cliëntenraad en Werven nieuwe leden

Webinar door Hans van Dinteren over het profileren (centrale) cliëntenraad en het werven van leden. Bedoeld voor (centrale) clientenraden en stakeholders.

25 januari 2021 WEBINAR Wet Zorg en Dwang en de Cliëntenraad

Een webinar over de Wet Zorg en Dwang en de rol van de Cliëntenraad. Op maandag 25 januari 2021 door Ria van Haren.

8 februari 2021 ONLINE WORKSHOP Inspraak en directe participatie

Een online workshop van twee lesblokken van twee uren, over Inspraak en andere vormen van directe participatie vanuit de Wmcz2018, door Alice Makkinga

9 februari 2021 Webinar Wmcz2018 en de medezeggenschapsregeling

NCZ webinar door Marika Biacsics over achtergrondinformatie en wijzigingen in de Wmcz2018 en de do's en dont's van de medezeggenschapsregeling.

9 februari 2020 ONLINE LEERGANG Nieuw in de Cliëntenraad 2021

‘Nieuw in de cliëntenraad’ is een online leergang voor nieuwe leden van een cliëntenraad en/of leden die hun kennis willen opfrissen. In deze leergang wordt u geïnformeerd over alle in en outs van het werk…

 300,00

8 juni 2021 WEBINAR cliëntenraad ziekenhuis en de personele unie

Webinar over de cliëntenraad van het ziekenhuis en de personele unie n.a.v. de verplichting voor het MSB om een cr op te richten

Webinar Wmcz2018

NCZ webinar door Marika Biacsics over de belangrijkste wijzigingen in de Wmcz2018 die op 1 juli 2020 van kracht gaat.

Webinar Medezeggenschapsregeling Wmcz2018

NCZ webinar door Sarah Balfoort over de achtergrond en betekenis van de Medezeggenschapsregeling conform de Wmcz2018.

E-learning WMCZ 2018

Om als cliëntenraad op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen en goed beslagen ten ijs te komen, heeft NCZ deze e-learning voor u samengesteld.

E-learning Medezeggenschapsregeling

In deze e-learning wordt het doel en nut van de medezeggenschapsregeling uitgelegd en worden praktische tools aangereikt om een goede medezeggenschapsregeling op te stellen.

E-learning voor beginnende cliëntenraadsleden

De e-learning is zo opgebouwd dat u snel de juiste informatie vindt om te starten met uw werkzaamheden als nieuw lid van de cliëntenraad.

E-learning patiëntenrechten

Mag u een zorgverlener of behandeling weigeren? Hoe wordt uw privacy beschermd? Wat kunt u doen als u niet tevreden bent over uw zorgverlener of behandeling? Deze vragen en meer worden besproken in de e-learning.…

E-learning opstellen jaarplan en werkplan

Het doel van deze e-learning is inzicht verkrijgen in het doel en nut van een jaarplan en werkplan en handvatten krijgen om een jaarplan en werkplan op te kunnen stellen.

E-learning Oprichting Cliëntenraad

Het doel van deze e-learning is inzicht verkrijgen in de verplichtingen rondom het oprichten van een cliëntenraad en handvatten krijgen met betrekking tot het werven van nieuwe cliëntenraadsleden.

E-learning contact met de achterban

Het doel van deze e-learning is inzicht krijgen in de achterban van cliëntenraden en het optimaliseren van de communicatie met interne en externe gesprekspartners.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!