NCZ Academie

Cursussen

Workshops

Symposia

Leergangen

E-learning

Beroepsopleiding ASC

NCZ Studiegids

In verband met de Corona-crisis zijn al onze externe activiteiten voorlopig geannuleerd. Voor trainingen op maat kunt u ons weer bellen of mailen. Wij komen graag, tenzij de geldende afstands-, gezondheids- en hygiëneregels worden nageleefd.

De externe activiteiten die hier staan aangegeven, vanaf medio september 2020, gaan vooralsnog door. Wij houden de berichtgeving en de maatregelen van het RIVM en het Ministerie van VWS nauwlettend in de gaten en waar nodig passen wij ons aanbod aan.

Heeft u vragen dan kunt u ons, net als altijd, gerust bellen of mailen!

De NCZ Academie voor Cliëntenraden biedt een ruim aanbod aan diensten en producten die bijdragen aan de deskundigheidsbevordering van cliëntenraden en hun directe belanghebbenden.

NCZ is specialist in het opleiden van cliëntenraden in de zorg en hun directe belanghebbenden en biedt een uitgebreid curriculum van trainingen die bij specifieke opleidingsbehoeften aansluiten. Cliëntenraden en belanghebbenden die zich willen ontwikkelen of specialiseren zijn bij ons aan het juiste adres.

Voor cliëntenraden, centrale cliëntenraden, bestuurders, managers, ambtelijk secretarissen, cliëntenraad coaches etc.
Voor beginners, gevorderden, specialisten en alles daartussenin.

Maak hieronder een keuze uit de categorie waarin u een training zoekt of neem contact met ons op voor een opleidingsadvies op maat.

Bekijk hier onze actuele trainingen

7 juli 2020 Webinar Wmcz2018

NCZ webinar door Marika Biacsics over de belangrijkste wijzigingen in de Wmcz2018 die op 1 juli 2020 van kracht gaat.

16 juli 2020 Webinar Wmcz2018

NCZ webinar door Marika Biacsics over de belangrijkste wijzigingen in de Wmcz2018 die op 1 juli 2020 van kracht gaat.

17 september 2020 BASISLEERGANG Nieuw in de Cliëntenraad in Nieuwegein

Een basisleergang van 3 dagdelen voor nieuwe cliëntenraadsleden of leden die hun kennis willen opfrissen. Door Alice Makkinga.

 575,00

24 september 2020 Workshop Wmcz2018 in Ede

NCZ workshop over de belangrijkste wijzigingen in de nieuwe wet voor cliëntenraden; Wmcz2018 die op 1 juli 2020 van kracht gaat. 24 september 2020 in Ede.

28 september 2020 Workshop Inspraak en directe participatie

Een workshop over Inspraak in de Wmcz2018 en andere vormen van directe participatie op 28 september 2020 door Alice Makkinga in Nijkerk

30 september 2020 Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad®

De Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad® of cliëntenraad ondersteuner is een CPION gecertificeerde opleiding op HBO-niveau door NCZ ontwikkeld.

 3.000,00

3 november 2020 BASISLEERGANG Nieuw in de Cliëntenraad in Zwolle

‘Nieuw in de cliëntenraad’ is een basisleergang voor nieuwe leden van een cliëntenraad en/of leden die hun kennis willen opfrissen. In deze leergang wordt u geïnformeerd over alle in en outs van het werk van…

 575,00

5 november 2020 Workshop Medezeggenschapsregeling Wmcz2018

NCZ workshop over de do's en dont's van de medezeggenschapsregeling conform de Wmcz2018 op 5 november 2020 door Sarah Balfoort in Ede.

E-learning WMCZ 2018

Om als cliëntenraad op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen en goed beslagen ten ijs te komen, heeft NCZ deze e-learning voor u samengesteld.

E-learning Medezeggenschapsregeling

In deze e-learning wordt het doel en nut van de medezeggenschapsregeling uitgelegd en worden praktische tools aangereikt om een goede medezeggenschapsregeling op te stellen.

E-learning voor beginnende cliëntenraadsleden

De e-learning is zo opgebouwd dat u snel de juiste informatie vindt om te starten met uw werkzaamheden als nieuw lid van de cliëntenraad.

E-learning Oprichting Cliëntenraad

Het doel van deze e-learning is inzicht verkrijgen in de verplichtingen rondom het oprichten van een cliëntenraad en handvatten krijgen met betrekking tot het werven van nieuwe cliëntenraadsleden.

E-learning contact met de achterban

Het doel van deze e-learning is inzicht krijgen in de achterban van cliëntenraden en het optimaliseren van de communicatie met interne en externe gesprekspartners.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!