Jaarverslag 2023 Centrale Clientenraad Oosterlengte

Over Oosterlengte

Oosterlengte biedt verpleeghuiszorg, wijkverpleging, tijdelijk verblijf, revalidatiezorg en maaltijdservice met volop aandacht voor ieders eigen wensen en behoeften. Oosterlengte beschikt over een uitgebreide behandeldienst met verschillende functies voor (para-)medische behandeling, zowel voor de verpleeghuiszorg als voor revalidatie. Ook is de Maaltijdservice, waar dagelijks vele gezonde maaltijden worden bereid en verspreid, onderdeel van Oosterlengte.

In Winschoten is het Expertisecentrum Old Wolde gevestigd. Er zijn verder verpleeghuizen in Winschoten, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Scheemda, Beerta, Bellingwolde en Nieuwolda. Onze wijkteams zijn te vinden in Winschoten, Scheemda, Beerta, Bad Nieuweschans, Finsterwolde, Oude en Nieuwe Pekela, Bellingwolde, Blijham en Wedde.

Over de Centrale Cliëntenraad

Cliënten van Oosterlengte hebben medezeggenschap zoals dat geregeld is in de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz 2018). Oosterlengte vindt medezeggenschap door cliënten belangrijk en waardevol. De organisatie voorziet de cliëntenraden van informatie over het beleid en de nodige middelen. Er zijn lokale cliëntenraden voor de verschillende locaties en voor de thuiszorg. De Centrale Cliëntenraad bestaat uit alle voorzitters van de lokale cliëntenraden.

Jaarverslag 2023

Download hier het Jaarverslag 2023 van de centrale Cliëntenraad van Oosterlengte

Misschien ook interessant

Jaarverslag 2023 van de Clientenraad van Ikazia ziekenhuis

Jaarverslag 2023 van de Clientenraad van Sensire

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *