Van de voorzitter:

Jaarverslag 2020 centrale cliëntenraad KwadrantGroepMet een jaarverslag worden de activiteiten uit een bepaalde periode gemarkeerd. In dit geval één die toch wel als heel bijzonder moet worden gekenschetst.
Wat in een verslag als dit moeilijk weer te geven is, is de emotionele impact die de corona pandemie heeft en heeft gehad. Deze zal deels komen als we weer enigszins normaal kunnen functioneren. Desalniettemin bleven ook reguliere zaken aan de orde komen, “de winkel bleef immers open”.

Het Jaarverslag 2020 poogt te informeren over de activiteiten en gespreksonderwerpen. Uiteraard hopen we daarmee informatief te zijn. Door er het thema Ronduit Openheid (zo werken we nu immers samen) aan te verbinden en een rapportage per kwartaal te geven, hopen we nog inzichtelijker over te komen. Voor zover dit echter nog vragen of opmerkingen oproept, neem dan alstublieft contact op en er wordt uiteraard op ingegaan!

Homme Biemold
Voorzitter Centrale Cliëntenraad

Van de vice-voorzitter:

Voor u ligt het jaarverslag van de CCR KwadrantGroep 2020, waarin wij een aantal onderwerpen de revue laten passeren. Het was in meerdere opzichten een bijzonder, eigenlijk bizar jaar. Los van de Corona-perikelen waren er vele wisselingen in ons bestuur en dat maakt het uitvoeren van de vele taken die er liggen er niet makkelijker op. Gelukkig zijn we erin geslaagd in een vrij korte tijd een aantal zaken te verbeteren. De informatievoorziening naar lokale raden is op orde. Ik hoop dat de ingezette koers op basis van halen en brengen vrucht mag dragen in een tijd van vele veranderingen in de zorg.

Tjeerd Lont, voorzitter ad-interim

Download hier het Jaarverslag 2020 van de Centrale Cliëntenraad van KwadrantGroep

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *