Free Learning is de meest gebruikte website voor en door iedereen in zorg en welzijn die graag leert door middel van e-learning. LOCOmotion en Vilans ondersteunen zorgverleners via Free Learning met vrij toegankelijke actuele kennis bij hun dagelijkse, waardevolle werk.

Welkom bij deze Free Learning module ‘Wetgeving en Financiering ouderenzorg’. Aan de hand 17 vragen krijg je basiskennis aangereikt over hoe de wetten Wmo, Zvw en de Wlz werken en wat jouw rol daarin is.

Voorkennis

Je hoeft van tevoren niets te bestuderen, je kunt nu direct beginnen. Mensen leren namelijk het beste en het snelste als ze eerst zelf moeten nadenken. En dat gaat het beste als je vragen moet beantwoorden. Uiteraard krijg je bij elke vraag, of je ´m nu goed of fout hebt beantwoord, uitgebreid feedback zodat je ook daar weer van leert.

Certificaat

Deze Free Learning lijkt misschien op een toets waarbij je beoordeeld wordt op je kennis. Ook omdat je aan het eind een certificaat kunt printen als je voldoende vragen goed hebt beantwoord. Jouw score is echter door niemand te zien en je kunt deze Free Learning net zo lang herhalen tot je alles goed hebt. Want uiteindelijk gaat het er om dat jij er wat van leert.

Duur

Je bent ongeveer 30 minuten bezig om de module te doorlopen.

Doelgroep

Deze Free Learning module is vooral bedoeld voor zorgverleners in de langdurige zorg, met name in de thuiszorg. Maar is zeker ook interessant voor cliëntenraadsleden die meer willen weten over dit onderwerp!

Nog meer weten?

Als je na het doen van deze Free Learning module nog meer wilt weten over de financieringswetten in de ouderenzorg, dan ga je naar www.wettenindeouderenzorg.nl.

Module starten

Deze Free Learning module is geschikt voor computers, tablets en smartphones:

START

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *