GGMD zoekt een secretaris/ondersteuner voor haar Cliëntenraad, gemiddeld 2 uur per week.
In een zorg waar de cliënt steeds meer centraal komt te staan, is cliëntenmedezeggenschap een belangrijke waarde. Werken aan medezeggenschap van cliënten is niet alleen een wettelijke vereiste, maar ook een verstandige investering die haar vruchten zal afwerpen. Dit staat voor de visie waarmee GGMD samenwerkt met haar cliëntenraad.

GGMD is een relatief kleine zorginstelling met een landelijk aanbod voor Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening. De hulpverlening is bedoeld voor doven, slechthorenden en mensen met andere hoorproblemen. Bij GGMD werken 200 medewerkers en zijn 1800 cliënten per jaar in zorg.
Van de kandidaten wordt verwachten dat ze affiniteit en ervaring met de doelgroep hebben. De beheersing van de Nederlandse Gebaren Taal (NGT) en het werken met tolken is zeer gewenst, maar kan ook geleerd worden. Kandidaten die het interessant lijken om voor deze specifieke doelgroep de Cliëntenraad (CR) van GGMD te ondersteunen in haar wettelijke taak, worden van harte uitgenodigd zich bekend te maken.

Taken en verantwoordelijkheden t.a.v. de ondersteuning van de cliëntenmedezeggenschap in hoofdlijnen:
· Het verrichten van secretariële taken.
· Het verrichten van organisatorische taken.
· Het verrichten van beleidsvoorbereidende taken.
· Overige werkzaamheden

De secretaris/ondersteuner ontvangt hiërarchisch leiding van de bestuurder en functioneel van de voorzitter van de cliëntenraad. De ondersteuner wordt benoemd door de bestuurder in overleg met de voorzitter van de cliëntenraad.

Voor meer informatie klik HIER.
Informatie over deze vacature is op te vragen bij Afke Middelkoop, bestuurder GGMD
Email: a.middelkoop@ggmd.nl
Tel: 0612802152

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *