Doe mee aan de online bijeenkomst over de visie van de cliëntenraad op toezicht in de zorg.

Ervaringen delen over de visie van de cliëntenraad op professionaliteit van een raad van toezicht

Het ministerie van VWS presenteerde in 2015 haar agenda voor Goed Bestuur in de zorg. De Nederlandse Vereniging voor Toezichthouders in Zorg & Welzijn (NVTZ) heeft daarom het programma Goed Toezicht in 2017 geïntroduceerd met als doel de professionalisering van de toezichthouder in zorg en welzijn te ondersteunen.

In opdracht van de NVTZ voert de Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam een evaluatieonderzoek uit naar het programma Goed Toezicht.

Om inzicht te krijgen op de visie van cliëntenraden ten aanzien van (de professionaliteit) van de toezichthouder en op de samenwerking tussen de cliëntenraad en de raad van toezicht wordt op dinsdag 22 september van 15:00 -17:00 uur een online focusgroep bijeenkomst georganiseerd.

Bent u lid of vertegenwoordiger van een cliëntenraad in zorg of welzijn en bereid uw ervaringen te delen meld u dan aan bij Mathilde Strating via dit emailadres: strating@eshpm.eur.nl

Vermeld in de titel van de e-mail:  online bijeenkomst visie cliëntenraad op toezicht 

En vermeld in de e-mail a.u.b.:

  • Uw naam
  • Uw functie
  • De organisatie en het type instelling waarvoor u actief bent

Vergelijkbare berichten

2 reacties

    1. Beste Marjo,

      Dat doe je doorgaans door er met elkaar over te discussiëren. Wat vinden wij belangrijk. Wat minder belangrijk en wat niet belangrijk? Ook zijn er methodieken die kunnen helpen bij het ontwikkelen van een visie. Bijvoorbeeld het Inspiratiespel. Ook hebben we bij NCZ trainers/adviseurs/coaches die hierbij kunnen helpen. Mochten jullie hulp kunnen gebruiken, bel of mail dan gerust! Hartelijke groeten, Marika Biacsics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *