4 juli congres Een jaar later: ruimte voor verpleeghuizen

 

Maandag 4 juli delen de meer dan 150 deelnemende organisaties aan Waardigheid en trots, Ruimte voor verpleeghuizen hun ervaringen en resultaten tot nu toe. De zorgaanbieders laten gedurende de hele dag met workshops en presentaties zien wat de opbrengsten zijn van een jaar gezamenlijk werken aan de verbetering van de kwaliteit van verpleeghuiszorg.

De workshops en presentaties op deze dag zijn toegankelijk voor iedereen die werkzaam of betrokken is bij een organisatie voor verpleegzorg. U kunt kiezen uit ruim 120 programma onderdelen over actuele onderwerpen van verpleeghuiszorg.

Voor leden van cliëntenraden is een breed aanbod van 70 workshops met als thema Cliënt Centraal interessant:

http://www.waardigheidentrots.nl/congres-een-jaar-later-ruimte-voor-verpleeghuizen/thema/client-centraal/

Datum, tijd en locatie

  • Datum: 4 juli
  • Tijd: 9.00 – 17.00 uur
  • Locatie: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, Nieuwegein

 

Voor wie

De workshops en presentaties op deze dag zijn toegankelijk voor iedereen die werkzaam of direct betrokken is bij een organisatie voor verpleegzorg. Zoals (verwanten van) cliënten of cliëntvertegenwoordigers, vrijwilligers, professionals, managers, beleidsmakers en zorgkantoren.

Programma en aanmelden

Het programma van het congres en het overzicht van de workshops vindt u hier: http://www.waardigheidentrots.nl/congres-een-jaar-later-ruimte-voor-verpleeghuizen/workshops/. Gebruik de overzichtelijke keuzehulp om workshops van uw keuze te zoeken op basis van de ronde waarin de workshop plaatsvindt of op basis van een thema.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U meldt zich aan door uw keuze voor workshops kenbaar te maken in het inschrijfformulier, waarna u een bericht over uw deelname ontvangt.

 

In voor zorg! is een stimuleringsprogramma van het ministerie van VWS en Vilans, kenniscentrum langdurende zorg.

Waardigheid en trots is een initiatief van het ministerie van VWS en de TaskForce Waardigheid en trots.

 

Vergelijkbare berichten