Zorg op Zaterdag (ZoZ)

De podcast Zorg op Zaterdag is de show van ZekerZorg die je kunt beluisteren in jouw favoriete podcast app of Spotify, of bekijken op Youtube. Er wordt over het algemeen veel gepraat over de mensen in de zorg, maar in beperkte mate mét de mensen in de zorg. In Zorg op Zaterdag nodigt ZekerZorg mensen uit die actief zijn of actief zijn geweest in de zorgbranche, om in podcast setting te praten over hun beroep, hoe men het werk ervaart en hoe men naar de zorgbranche kijkt. Zij vinden het belangrijk om ook voor de mensen buiten de zorgsector een duidelijk beeld te creëren hoe het is om in de zorg te werken. Bijna elke zaterdag is er een nieuw gesprek. Zorg dat je kijkt!

Diepte interview met Marika Biacsics

In Zorg op Zaterdag van 23 juli jl. werd Marika Biacsics, directeur-bestuurder van Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg, geïnterviewd door Laurence Janssen van ZekerZorg.

Wil je weten wie Marika is, hoe zij bij NCZ betrokken is geraakt, wat haar visie op clientenraden is, wat de Wmcz2018 betekent en wat haar visie op de zorg in het algemeen is? Bekijk of beluister dan het diepte interview. Wees gewaarschuwd: het interview duurt ruim een uur!  

Podcast beluisteren op je iPhone/Smartphone

Open je favoriete Podcast-App of Spotify en zoek naar: Zorg op Zaterdag #023 – Marika Biacsics

Fragmenten uit het interview

Hoe ben ik met de zorg verbonden geraakt
NCZ
WMCZ
Cliëntenraden
Instemmingsrecht Langdurige Zorg
BASS-Formule
Het systeem op de schop
Uitdagingen

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *