Congres Samen in beweging voor kwaliteit en patiëntveiligheid!

Op donderdag 5 oktober 2023 organiseert programma Tijd voor Verbinding alweer het derde congres over patiëntveiligheid en de vier hoofdthema’s binnen het programma: antistollingszorg, kwetsbare ouderen, multidisciplinair gesprek en Safety-II.

Kom in beweging!


Laat je verrassen door een actief programma in festivalopzet. Je kunt meedoen aan verschillende workshops, kampvuurgesprekken en lezingen. Ook krijg je volop de gelegenheid om tijdens het congres contacten te leggen met bestuurders, managers, (beleids)adviseurs, zorgprofessionals, patiënten/ervaringsdeskundigen en andere cliëntenraden uit de medisch specialistische zorg.

Kwaliteit en veiligheid vanuit patiëntenperspectief

Hoe kun je nu als cliëntenraad invloed uitoefenen op kwaliteit en patiëntveiligheid? En wat betekenen kwaliteit en veiligheid vanuit de patiënt gezien? Tijdens een workshop reikt Marika Biacsics-van der Horst, directeur van NCZ, handvatten aan om het gesprek over patiëntveiligheid te kunnen voeren met belangrijke stakeholders, zoals het bestuur of de medische staf.

Meer informatie

Hier vind je uitgebreide informatie.

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Deelnemen aan het congres Tijd voor Verbinding is helemaal gratis! Direct na je registratie ontvang je een bevestiging per e-mail. We zien je graag op donderdag 5 oktober 2023!

Misschien ook interessant voor u

Congres Cliëntenraden Koersen en Kansen voor de Cliëntenraad

Quasir Symposium: van Beklag naar Verbeterslag

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *