Cliëntenraden praat mee over de verpleeghuiszorg

Cliëntenraden praat mee over de verpleeghuiszorg

 

Waardigheid en Trots zoekt verzorgenden niveau 3 en leden van cliëntenraden in de verpleeghuiszorg om het boekje ‘Ouderen in zorghuizen: broze mensen én leefplezier’ te reviewen.

Je ontvangt de digitale versie van het boekje en op 2 maart 2016 vertel je of deze informatie voor jou – in je werk – bruikbaar is. Voor je bijdrage ontvang je een reiskostenvergoeding en een kleine attentie.

Meedoen? Bekijk onderstaand bericht en meld je aan!

Met het programma Waardigheid en trots vraagt staatssecretaris Martin van Rijn van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aandacht voor betere kwaliteit in de verpleeghuiszorg. Maar wat is nu eigenlijk goede verpleeghuiszorg?

In het boekje ‘Ouderen in zorghuizen: broze mensen én leefplezier’ geeft Jan Coolen antwoord op deze vraag. Wij willen graag van u weten of deze informatie voor u – in uw werk – bruikbaar is.

Voor wie?

Zij zoeken verzorgenden niveau 3 en leden van cliëntenraden in de verpleeghuiszorg.

Wat verwachten zij van u?

Wanneer u meedoet krijgt u een digitale versie (pdf-bestand) van het boekje ‘Ouderen in zorghuizen: broze mensen én leefplezier’ toegestuurd. Dit boekje leest u en op 2 maart 2016 vertelt u wat u ervan vindt. Is het bijvoorbeeld duidelijk geschreven? Is de informatie handig voor uw werk? Zijn de afbeeldingen duidelijk? Mist u dingen?

Datum, tijd en locatie

  • Datum: woensdag 2 maart 2016
  • Locatie: Vilans, Catharijnesingel 47 in Utrecht
  • Tijd voor cliëntenraden: 10.00 – 12.00 uur
  • Tijd voor verzorgenden: 13.00 – 15.00 uur

U ontvangt een reiskostenvergoeding en een kleine attentie voor uw bijdrage.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Stuur dan een e-mail met uw functie, organisatienaam en contactgegevens naar Marije Witsenboer (communicatieadviseur Waardigheid en trots): m.witsenboer@vilans.nl.

Meer weten

Download hier een Pdf document met alle informatie

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *