Wie weet er nu beter wat belangrijk is in de zorg, dan cliënten en hun familie zelf?

Op het Congres voor cliëntenraden op 9 oktober in Bunnik lanceert NCZ in samenwerking met LinkingMinds & Pridea een uniek platform waarmee cliëntenraden hun rol pro-actiever en meer gericht op het verbeteren van de leefwereld van cliënten, kunnen invullen.

Het succes van de cliëntraad staat of valt met het betrekken van cliënten, familieleden en andere betrokkenen. Doe mee aan de dialoog over het onderwerp ‘Hoe betrek je als cliëntenraad de achterban actief bij kwaliteit van zorg en van leven?’

Hier komen niet alleen de meest fantastische suggesties uit, maar dit stimuleert ook betrokkenheid van cliëntenraden om elkaar met raad & daad bij te staan bij het verwezenlijken van de initiatieven.

Tijdens het congres biedt NCZ een voorproefje en kunnen bezoekers hun suggesties om cliënten en familie actiever te betrekken, kenbaar maken en op de stand van NCZ delen. Laat je creativiteit dus de vrije loop en laat je inspireren door de suggesties en ideeën van anderen.

Wil je op voorhand al ideeën delen, kun je je aanmelden via info@ncz.nl en krijg je toegang tot het community platform.

Congres voor cliëntenraden op 9 oktober in Bunnik

 

 

Vergelijkbare berichten

Eén reactie

  1. Natuurlijk weten clienten en familie veel over wat belangrijk is in de zorg. Maar vergeet niet de medewerkers zelf, mantelzorgers en kennissen/vrijwilligers. Ook deze weten vaak erg veel! Ben erg nieuwsgierig hoe het beoogde platvorm gaat en wil functioneren. In ieder geval zal ik in mijn Lagerhuis themabijeenkomsten ook hieraan aandacht besteden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *