Centrale Cliëntenraad van Cordaan zoekt nieuwe Voorzitter
Centrale Cliëntenraad Cordaan

Centrale Cliëntenraad van Cordaan zoekt nieuwe Voorzitter

De Centrale Cliëntenraad van Cordaan Amsterdam zoekt vanwege het verstrijken van de zittingstermijn van de huidige voorzitter een nieuwe voorzitter.

Zij zoeken iemand die:

-het cliëntenbelang altijd voorop stelt

-communicatief  prima onderlegd is (hij/zij kan horizontaal en verticaal “verbinden” tussen de verschillende onderdelen van Cordaan)

-empatisch vermogen heeft en kan luisteren

-het zorgveld kent

-een visie heeft op de toekomst van de zorg en deze kan vertalen naar de prakrijk van de cliëntmedezeggenschap

-bestuurlijke ervaring heeft

-initiatiefrijk is en de balans vindt tussen democratisch en slagvaardig bewegen

-interesse heeft in alle sectoren van Cordaan

-mee wil werken aan de verdere  professionalisering van de cliëntmedezeggenschap binnen Cordaan

-ruim voldoende tijd beschikbaar heeft voor het raadswerk en hiervoor goed bereikbaar is

-beschikt over een hbo/academisch werk- en denkniveau.

Cordaan kent  voor de leden van de Centrale Cliëntenraad een onkosten- en vacatieregeling. De zittingstermijn is 4 jaar, een proefperiode van 6 maanden wordt in acht genomen. De termijn kan maximaal 1 x verlengd worden.

Informatie over de functie kan verkregen worden via de voorzitter van de sollicitatiecommissie: dhr Bakker: tel 023-5652600 of via de ondersteuner M Beek , tel 06- 50744975.

U kunt uw belangstelling voor deze vacature schriftelijk bekend maken bij de CCC, t.a.v. de sollicitatiecommissie, Postbus 1103, 1000 BC Amsterdam. Of u mailt naar de Centrale Cliëntenraad: CCC@cordaan.nl.

Cordaan is een  grote zorginstelling in Amsterdam en omgeving en verleent zorg aan 15000 cliënten.  Cordaan kent vier sectoren: Verpleging en verzorging (V&V); Verstandelijk gehandicaptenzorg (VGZ); Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en Thuiszorg(TZ).

De cliëntmedezeggenschap is getrapt georganiseerd. Op lokaal niveau opereren cliëntenraden. Elke lokale raad heeft een vertegenwoordiger in de sectorale raad. De centrale cliëntenraad (CCC)bestaat uit vertegenwoordigers van de vier sectoren. 

De CCC vergadert maandelijks (in de avonduren). De CCC kent een dagelijks bestuur dat de agenda opstelt en diverse commissies bemant. De CCC wordt ondersteund door een ambtelijk secretaris, die in dienst is van Cordaan.

www.cordaan.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *