Het boek perspectiefvol leiderschap. Management in de 21e eeuw.

Bert-Jan van der Mieden

 

Waarom “Managementverhalen: zeezeiler, opperrabbijn en orkestleider in één band”. En waarom dit boek van Jhr. Bert-Jan van der Mieden van Pyramide, bureau voor het realiseren van doelstellingen? 

Bert-Jan:

Marketingexperts vertelden mij dat men geprikkeld moet worden, wil men mijn mail openen. En dat men mijn boek alleen voor de interviews koopt. Daar zijn ze nieuwsgierig naar en de Pyramide-Aanpak kennen ze niet. “En Bert-Jan, leiders en managers zijn bewust, hebben de regie en hebben de organisatie in orde. Anders waren ze het niet.” Ik ken de verhalen en de reacties. Maar als ik aan leiders en managers vraag, of iedereen elkaar vertrouwt en er in- en extern optimaal gecommuniceerd wordt, dan geeft men aan dat dat niet het geval is. En erkent men dat, als men meer bewust zou zijn en bewuster zou handelen, er veel kosten bespaard kunnen worden en meer winst mogelijk is.

Boek met handvatten

Om voornoemde redenen koos ik heel bewust voor deze inhoud van het boek. Zie de bijlagen onderaan dit bericht. De lezers zullen de interviews met veel belangstelling lezen en er veel inzichten en handvatten door krijgen. De inhoud en de interviews zijn een uiterst krachtige en waardevolle combinatie. Leidend tot minder kosten, optimale in- en externe communicatie en meer winst. Maar ook tot optimale in- en externe, multidisciplinaire en internationale samenwerking. En juist in deze tijd is de balans in leven, wonen en werken en optimale afstemming van de individuele en de team- en organisatiedoelstellingen cruciaal.

Niet alleen voor de eigen organisatie, maar ook voor alle andere stakeholders en voor familie, vrienden en bekenden is dit boek daarom een prachtig en waardevol geschenk. Ik stel het uiteraard zeer op prijs als dit bericht zoveel mogelijk wordt verspreid en gedeeld.

Over het boek:

De visie van vijftig (inter)nationale leiders en managers (waaronder Marika Biacsics van NCZ) uit alle verschillende maatschappelijke disciplines, verpakt in persoonlijke interviews. Over succesvol leiderschap en management in de meest uiteenlopende beroepen, zoals bijvoorbeeld zeezeiler, opperrabbijn, hoofdredacteur, orkestleider, Eerste Kamerlid, lid raad van bestuur zorgverzekeraar, manager hogeschool en directeur reisorganisatie.

Deze unieke combinatie van kennis en interessante verhalen is te vinden in het boek “Perspectiefvol leiderschap. Management in de 21e eeuw”. Een must voor iedere leider en manager. En vooral boeiend om te lezen. Als je dit boek doorneemt, bespaar je op individuele coaching, teamcoaching en -training. En als extraatje krijg je handvatten om de balans tussen privé en werk aanzienlijk te verbeteren. Uniek, dit is nog nergens in één boek samengebracht.

Waardevolle tips en Regiekaarten

Naast de interviews krijgt de lezer ook waardevolle tips en bouwstenen voor het realiseren van resultaten. Feike Sijbesma, lid van het bestuur van het World Economic Forum en tot begin 2020 bestuursvoorzitter van DSM, zegt er het volgende over:

“Een perspectiefvolle visie en concrete aanpak waar alle stakeholders profijt van kunnen hebben. Met dit boek en de Regiekaarten geeft Van der Mieden een roadmap om de Sustainable Development Goals binnen het bereik te brengen van iedere organisatie en burger.”

En Toon Gerbrands, algemeen directeur van voetbalclub PSV en voormalig bondscoach van het Nederlands heren volleybalteam:

“Topsport en bedrijven die willen presteren hebben veel gemeen. De beste resultaten worden bereikt als alle spelers in een team onvoorwaardelijk hetzelfde doel willen bereiken en elkaar daarin willen ondersteunen. Daar moet een prijs voor worden betaald, waar weinig organisaties aan kunnen voldoen. Van der Mieden geeft in zijn boek een aanpak hoe je de kans op succes van presterende organisaties kunt verhogen.”


Bert-Jan stelt u graag in de gelegenheid om te profiteren van de voorintekenactie. Onderstaand treft u de voor- en achterkant van het boek, de lijst van alle geïnterviewde leiders en managers en een aantal aanbevelingen van bekende Nederlanders.

Het boek verschijnt 17 september. Voorintekenen is mogelijk tot 15 augustus. U kunt bestellen door een email te sturen, met het aantal af te nemen boeken, naar: bjpvandermieden@pyramide.nl

Het boek is in A4-formaat, gebonden, hard cover, full-colour, ca. 600 bladzijden, met praktische overzichten en kost € 59,50. Bij voorintekening krijgt u 20 procent korting op deze prijs en kost het € 47,50.

Cover boek met lijst van geïnterviewde leiders en managers

Cover boek met inhoudsopgave

Pyramide perspectiefvol leiderschap kaarten

Prijzen boek en regiekaarten

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *