Opleiding ASC

Opleiding ASC

Ben je Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad en kun je een gedegen opleiding voor het vervullen van je rol, taak en functie gebruiken?

Ben je geschikt voor het beroep Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad en overweeg je een carrière switch?

Dan is onze CPION gecertificeerde, 5-daagse register Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad of Cliëntenraad Ondersteuner op HBO-niveau misschien ook iets voor jou!

Accreditatiepunten

De opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad is door de accreditatiecommissie van de SCOOR-RMZO geaccrediteerd voor 10 PE punten.

Ambtelijk Secretarissen die als MZ trainer/opleider zijn geaccrediteerd/geregistreerd door het RMZO-SCOOR register komen hiervoor in aanmerking.

Opleiding:

Bekijk de details van de Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad en van andere trainingen:

FOLDER Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

5 oktober 2021 Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad®

De NCZ beroepsgerichte Opleiding Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad® of cliëntenraad ondersteuner is een CPION gecertificeerde opleiding op HBO-niveau.

26 oktober 2021 Webmeeting Structuur, indeling en verdeling cliënten medezeggenschap

Meeting over de structuur, indeling en verdeling van cliënten medezeggenschap bij grotere zorginstellingen met meerdere locaties en meerdere cliëntenraden.

MODULE Deep Democracy voor Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

Module Deep Democracy Methodiek voor Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad / Cliëntenraad Ondersteuner of (onafhankelijk) voorzitter (centrale) cliëntenraad

Leergang Ambtelijk Secretaris of Cliëntenraad- Ondersteuner

NCZ biedt een leergang aan voor Ambtelijk Secretarissen en Cliëntenraad Ondersteuners van zowel intramurale als extramurale zorg.

NCZ