Arjen Banach is keynote speaker tijdens het landelijke Congres Cliëntenraden: Dialoog en Daadkracht (online talkshow) op 30 november 2020.

Arjen Banach is veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Hij heeft een frisse blik op de toekomst van werk. Een vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd.

In zijn werkzaamheden is hij gefascineerd door energie in organisaties. Energie is de uitkomst van een inspirerende organisatiecultuur, waar ruimte is voor duurzame inzetbaarheid met bevlogen medewerkers en goed leiderschap. Daarnaast is energie het vertrekpunt van verandering en innovatie, om te kunnen winnen in de wereld van morgen.

Spreker

Arjen praat graag en veel over Veranderingen in organisaties, Organisatiecultuur, Leiderschap en Werkgeluk. Met zijn lezingen mag hij wekelijks op het podium staan om professionals door heel Nederland te inspireren en te activeren.

De thema’s waar Arjen zoal over spreekt:

– Hoe kunnen we de verandering in onze organisatie laten slagen, hoe krijgen we de mensen mee?
– Hoe creëren we een cultuur die onze organisatie toekomstbestendig maakt, welke aanpassingen zijn cruciaal?
– Hoe wordt onze organisatie een inspirerende werkgever in de ‘War on Talent’?
– Hoe creëren we leiderschap bij alle professionals in onze organisatie?
– Hoe stimuleren we creativiteit in onze organisatie?

Samenvattend is Arjen vooral gepassioneerd over hoe je met kleine aanpassingen een cultuur creëert waardoor je meer uit jezelf als team (cliëntenraad), professional of organisatie kunt halen.

Het Congres Cliëntenraden

Hoe zorg je ervoor dat je goed met elkaar blijft samenwerken, ook in deze uitdagende tijden? Arjen Banach is organisatiefuturoloog en weet hier alles van. Hij neemt ons mee op 30 november en sluit met zijn presentatie de online talkshow op 30 november af.

Meer informatie of aanmelden voor het Congres Cliëntenraden: Dialoog en Daadkracht (online talkshow) 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *