Online dialoog Ouder Worden 2020 – 2040

Het aantal ouderen neemt toe tot 2050 – daarna hebben we blijvend met een gemiddeld oudere bevolking te maken. Met de groei van het aantal ouderen neemt tegelijkertijd het aantal ouderen met zorgvragen de komende decennia behoorlijk toe. Dit stelt ons voor de vraag hoe we de kwaliteit, de toegankelijkheid en de betaalbaarheid van de ouderenzorg ook voor komende generaties kunnen borgen.

Dialoognota Ouder Worden 2020 – 2040

Door het ministerie van VWS is de Dialoognota Ouder worden 2020-2040 opgesteld als document om de mogelijkheden daartoe te verkennen.

Doet u mee?

NCZ wil graag met u in dialoog over de ouderenzorg van de toekomst: Wat is goed? Wat kan beter? Wat is er nodig? Wat moet er anders? Wat wordt er door u nog gemist?

Onze volledig anonieme, online dialoog bestaat uit 1 open en 5 meerkeuze vragen en kent een tweede ronde waarin u de meningen van anderen kunt lezen en waarderen.

Zo ontstaat er een overzicht van de beste ideeën en leren we van elkaar.

Met het Ministerie van VWS is afgesproken dat de resultaten worden gedeeld met het Ministerie en dat deze mede input kunnen geven voor de vorming van het Regeerakkoord van een volgend kabinet.

Klik hier voor de online dialoog Ouder Worden 2020 – 2040

Of scan de QR-code:

 

 

 

 

 

 

 

 

CircleLytics

Wil je als (centrale) cliëntenraad ook een online dialoog opstellen met behulp van de tool van CircleLytics? Bijvoorbeeld voor een speerpuntendialoog of een achterbanraadpleging?

Wij hebben inmiddels enkele standaard dialogen voor cliëntenraden klaar staan! Mail voor meer informatie naar: info@ncz.nl

Vergelijkbare berichten

2 reacties

  1. Dag, ik heb meegedaan.Maar aan het einde van de vragenlijst lukt het niet mijn gegevens te versturen. De site blijft hangen.

    1. Beste Willem, Wat vervelend! Ik hoop dat het uiteindelijk toch is gelukt? Dit kan ook met de eigen verbinding te maken hebben. Of misschien dat er op dat moment teveel deelnemers gebruik maakten van het systeem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *