Annelies biedt zich aan als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

01 nov Annelies biedt zich aan als Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad

Annelies Coppelmans

Hallo! Mag ik me even voorstellen? Ik ben Annelies Coppelmans, 61 jaar, echtgenote, moeder en oma, woonachtig in het mooie Rivierenland. Op dit moment ben ik ambtelijk secretaris voor een ondernemingsraad bij Wageningen University & Research en zet ik me vrijwillig in voor een cliëntenraad van MEE. Ik heb ruim 30 jaar bij de universiteit gewerkt in de functie van secretaresse en in de medezeggenschap. Ik ben maatschappelijk betrokken en ben daarom ook altijd actief als vrijwilliger en mantelzorger.

Begin dit jaar heb ik de opleiding Ambtelijk Secretaris voor Cliëntenraden bij het NCZ afgerond. Graag wil ik het laatste stukje van mijn carrière werkzaam zijn bij een organisatie waar mijn hart ligt, waar ik wellicht kan bijdragen aan die glimlach op het gezicht van een cliënt. Ik ben op zoek naar een vaste aanstelling van 24-32 uur. Daarbij denk ik aan een organisatie waarbij je als AS persoonlijk contact hebt me de cliënten en hen breed ondersteunt bij hun werk voor de cliëntenraad. Mijn voorkeur gaat uit naar de langdurige ouderenzorg, de wijkzorg en de gehandicaptensector. Wilt u meer weten? Bel of mail gerust. Mijn telefoonnummer: 06-12470125 en e-mailadres: annelies.coppelmans@hotmail.com.

Geen reactie's

Geef een reactie

NCZ