Ambtelijk secretaris ad interim beschikbaar voor een nieuwe opdracht

24 jan Ambtelijk secretaris ad interim beschikbaar voor een nieuwe opdracht

Bent u op zoek naar een ambtelijk secretaris die op tijdelijke basis snel kan invoegen, de spin in het web kan zijn en continuïteit in projecten en processen biedt? Zoek niet verder! NCZ stelt zich graag en belangeloos op als intermediair wanneer het gaat om goed gekwalificeerde kandidaten voor de functie van Ambtelijk Secretaris Cliëntenraad of Cliëntenraad Ondersteuner.

Femke Witteveen, een talentvolle en enthousiaste professional stelt zich hieronder graag in het kort aan u voor.

De rol van secretaris is mij als jurist op het lijf geschreven. Ik werk vanuit de inhoud met een pragmatische insteek. Van nature heb ik een focus op verduidelijking en vereenvoudiging van processen, procedures en werkwijzen. Met flair en gevoel voor verhoudingen weet ik mij snel in te voegen en het vertrouwen te winnen waarmee ik draagvlak verwerf voor mijzelf en voor mijn ideeën. Betrouwbaar, analytisch, snel van begrip en een opgewekte en positieve grondhouding.

Ik heb ruime ervaring in:
Het coördineren en bewaken van beleids- en besluitvormingsprocessen (PDCA-cyclus).
De inhoudelijke voorbereiding en verslaglegging van vergaderingen en beleidsdagen.
Het opstellen van conceptadviezen.
Het uitvoeren van beleidsvoorbereidende werkzaamheden.
Het signaleren van ontwikkelingen in wet- en regelgeving en de concrete vertaalslag daarvan.
Het opstellen van jaarverslagen.
Goed relatiebeheer met alle stakeholders (cliënten, raad van bestuur, raad van toezicht, OR, medische staf, verpleegkundige staf, stafafdelingen, Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg, etc.

Interesse?
Neem gerust contact met me op voor mijn volledige CV of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie bespreek ik graag met u wat ik voor uw organisatie kan betekenen.

Contactgegevens
Witteveen Bestuursondersteuning
mr. Femke Witteveen
prof. Lorentzlaan 68, 3707 HK Zeist
femke@witteveenbestuursondersteuning.nl
06 15145094

Note: NCZ heeft geen persoonlijk belang bij het plaatsen van dit bericht. 

Geen reactie's

Geef een reactie

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!