Hans Everse, inspirerend executive chef en adviseur gezond eten

Hans Everse is een veelzijdige, op en top trotse Zeeuw, met 25 jaar ervaring in horeca, catering, educatie en gezondheidszorg, waarbij de nadruk ligt op gezond & lekker eten uit regio & seizoen. Verder is hij een enthousiasmerend mensenmens met diplomatieke coachende managementskills en een breed paradigma.
Daarnaast heeft Hans een idealistische en positieve levensdrive met veel energie, geduld en ambitie. Hij haalt zijn energie uit het delen van kennis en ervaring en het verbinden van mensen en/of producten (op alle niveaus) binnen en buiten zijn uitgebreide (internationale) netwerk.

Hans heeft diverse functies bekleed die relevant zijn om cliëntenraden in de zorg te kunnen adviseren/ondersteunen bij vragen ten aanzien van voedingsaangelegenheden en/of gastvrijheid.

Zo heeft Hans niet alleen ervaring als kok in horeca, catering en gezondheidszorg, maar heeft hij ook ervaring als teamleider Culinair & Facilitair in de ouderenzorg en was hij als divisiemanager eindverantwoordelijk voor een productiekeuken met 1800 maaltijden per dag.