Trainer Martin van Hofwegen

Martin van Hofwegen is trainer en adviseur op het gebied van financiën, organisatie, samenwerking binnen teams, governance en idee-ontwikkeling. Dit doet hij vanuit zijn bedrijf: Van Hofwegen Training & Advies

Een van zijn specialisaties is het geven van financiële trainingen. Zijn training INZICHT IN FINANCIËN is al door honderden mensen gevolgd. Speciaal voor de doelgroep (centrale) cliëntenraden en cliëntenraad ondersteuners heeft Martin deze training aangepast.

Eigenschappen en visie
Los van de training INZICHT IN FINANCIËN is Martin expert binnen zijn vakgebieden door zijn gedegen opleiding en jarenlange ervaring als financial, adviseur, projectleider, programmamanager, dagvoorzitter en trainer. Door deze ervaring vanuit zijn werkzaamheden in de accountancy, het bedrijfsleven en de (gehandicapten)zorg begrijpt hij wat er leeft binnen de vakgebieden van de meeste deelnemers. Hij neemt deze ervaring vanzelfsprekend mee in zijn werkwijze.

Martins ervaringen hebben hem dan ook een duidelijke visie op zijn rol als trainer en adviseur opgeleverd. Hij weet dat trainen niet alleen maar kennis overbrengen is; vertellen is namelijk nog geen trainen.

Hij weet hoe belangrijk het is om afwisseling, energie en plezier te creëren in het werken met groepen. Onder deze voorwaarden laat hij zijn deelnemers tijdens zijn training uitgebreid oefenen, ‘ervaren’ en evalueren, waarna ze het geleerde daadwerkelijk in de praktijk kunnen toepassen. Dat is voor Martin trainen, coachen en adviseren.

Hij wil motiveren en inspireren. Hij heeft een creatieve geest en is een (door)ontwikkelaar. Martin kenmerkt zich door zijn aanpak;  enthousiast, nieuwsgierig, humorvol, gestructureerd, confronterend, wars van trucjes en de focus om samen met zijn deelnemers het hoogst mogelijke resultaat te behalen.

Martins missie is om zijn deelnemers, zowel teams en individuen, te inspireren om beter te presteren. Hij wil ze door betekenisvol leren en ontwikkelen verder brengen en helpen hun (advies)werk beter te doen.

Van Hofwegen Training & Advies

LinkedIn