HR2020 organiseert LIVE event voor zorg & welzijn, met als thema “Talent in zorg en welzijn, op weg naar 2020!” op 13 november in het AFAS theater in Leusden.

NCZ mag 8 VIPkaarten weg geven! (bij veel belangstelling zullen wij de kaarten verloten onder de gegadigden)

De HR2020 Beweging houdt zich bezig met veranderingen in de zorg. Het doel daarbij is een betere professionelere zorg voor patiënten en een betere toekomst voor zorgwerkers.

HR2020 werkt samen met medisch specialisten, verpleegkundigen, zorgmanagers en Human Resource vakmensen aan actuele thema’s en oplossingen voor een goedkopere en betere zorg. Met name technologische ontwikkelingen leiden er toe dat de zorg verandert. Dit vraagt van medewerkers, leidinggevenden en organisaties in de zorg weerbaarheid en wendbaarheid.

HR2020 LIVE event: leerzaam

Tijdens het HR2020 LIVE event worden onder leiding van dagvoorzitter Eveline Brandt (veelzijdig journalist en debatleider) nieuwe innovaties op het gebied van HR stromen, planning, vitaliteit en talent uiteengezet.

● Doelgerichte interventies, waarmee personele bewegingen voorspelbaar gemaakt kunnen worden. DUURZAME kwaliteitsverbetering.

● Praktische oplossingen voor een perfecte match van zorgvraag en zorgaanbod. Met PASSIE een PERFECTE match

● Interventies om zorgprofessionals – vanuit hun eigen kracht en verantwoordelijkheid – optimaal in staat te stellen duurzaam vitaal en flexibel inzetbaar te blijven. VITAAL door het leven in elke levensfase.

● De transformatie naar ProfessionalMedia™: doelgerichte interventies om zorgprofessionals te bewegen nieuwe (social) media op een doeltreffende en doelmatige wijze in te zetten.

HR2020 LIVE event: inspirerend

De zogenoemde inspiratiesessies worden verzorgd door Ron Hendricks (founding partner bij Care-IQ), Pim Vlaar (manager bij Evean), Paul ter Wal (ANDARE stentor en adviseur) en Rob Janssen (orthopedisch chirurg-traumatoloog in het MMC).

Daarnaast treden sprekers als Emile Lohman (toezichthouder en voormalig bestuursvoorzitter bij Radboudumc en OLVG) en Ruud Veltenaar (bevlogen spreker en trendwatcher) aan.

Het evenement vindt donderdag 13 november 2014 plaats in het AFAS Theater, Philipsstraat 9, 3833 LC in Leusden.

Meer informatie over het event is te vinden op de HR2020 LIVE event website www.hr2020live.nl. Tickets kunt u HIER bestellen

Om in aanmerking te komen voor een gratis VIPkaart kunt u tot maandag 3 november mailen naar: info@ncz.nl

 

 

 

 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *