13 Mooie Mensen en de MEM-Beer voor liefde & verbinding

17 mei 13 Mooie Mensen en de MEM-Beer voor liefde & verbinding

Liefde en verbinding hebben we allemaal nodig. Een aanraking, een kus, een knuffel is een levensbehoefte die we niet kunnen missen.

Iedereen in de zorgsector doet zijn uiterste best en in de zorginstellingen werken de medewerkers hard om iedereen te helpen. Toch kan een medewerker een familielid niet vervangen. De Mem-beer kan helpen om de pijn te verzachten van de coronamaatregelen.

De MEM-beer is ontstaan doordat mijn Mem (moeder in Fries) met frontotemporale dementie vroeger 2 beren heeft gemaakt. Deze beren geven haar nu zoveel steun als ze in haar eigen wereld van de dementie zit. Dit inspireerde mij om alle andere mensen met dementie en hun mantelzorger te gaan helpen om die liefde & verbinding weer even terug te geven door middel van een knuffelbeer met spraakmodule.

Deze beer geeft liefde & verbinding met uw eigen stem. U spreekt een persoonlijk bericht in op een geluidsmodule en deze  module wordt in de beer geplaatst. Dit geeft rust en plezier bij uw dierbare als u er zelf even niet kunt zijn. De stem horen van je dierbare dat kan al een groot verschil maken.

De MEM-beer is er in twee varianten; de MEM-beer budget en de handgemaakte MEM-beer (op bestelling) met eventueel inbreng van eigen stof in de vorm van een ‘oud’ kledingstuk. Zo kunt u de beer nog persoonlijker maken.

De Mem-beer is niet alleen voor mensen met dementie maar kan liefde & verbinding geven aan iedereen die hier behoefte aan heeft.

Nieuwsgierig naar deze mooie MEM-beren? Kijk snel op www.13mooiemensen.nl  In de webshop vindt u verschillende typen MEM-beren

Meer inspirerende filmpjes en informatie kun je vinden op:

https://www.linkedin.com/in/grietje-van-der-heide-107098167/

https://www.facebook.com/13mm.nl

https://www.facebook.com/gvanderheide

 

4 Reactie's
 • Roelof Moorlag
  Geplaatst op 10:14h, 09 juni Beantwoorden

  Mooi initiatief!

 • Medy Verlinden-Neijs
  Geplaatst op 20:49h, 13 februari Beantwoorden

  Hallo
  Mijn man verblijft in een verzorgingstehuis sinds september 2020.
  Ik kan mijn man nu nog bereiken maar hij gaat door deze Corona en maatregelen zienderogen achteruit.
  We missen elkaar ontzettend erg. Ik had voor Valentijnsdag een beer gekocht die niks kan zeggen.
  Door een vriendin ben ik getipt over de Mem beer. Iets persoonlijks voor hem..
  Deze ga ik nu bestellen Dank voor dit mooie initiatief.

  • NCZ
   Geplaatst op 08:31h, 14 februari

   Veel sterkte voor u en uw man! En ondanks alles een mooie Valentijnsdag met de MEM-beer!

 • Grietje van der Heide
  Geplaatst op 10:51h, 07 maart Beantwoorden

  Medy Neijs,

  Wat ontzettend mooi dat je deze persoonlijke MEM-Bear hebt gekocht en wat is de beer mooooooi geworden met de door jou toegestuurde eigen kleding. Ik wens jullie heel veel mooie momenten samen. Een warme groet, Grietje van 13 Mooie Mensen

Geef een reactie

NCZ