13 Mooie Mensen en de MEM-Beer voor liefde & verbinding

17 mei 13 Mooie Mensen en de MEM-Beer voor liefde & verbinding

Liefde en verbinding hebben we allemaal nodig. Een aanraking, een kus, een knuffel is een levensbehoefte die we niet kunnen missen.

Iedereen in de zorgsector doet zijn uiterste best en in de zorginstellingen werken de medewerkers hard om iedereen te helpen. Toch kan een medewerker een familielid niet vervangen. De Mem-beer kan helpen om de pijn te verzachten van de coronamaatregelen.

De MEM-beer is ontstaan doordat mijn Mem (moeder in Fries) met frontotemporale dementie vroeger 2 beren heeft gemaakt. Deze beren geven haar nu zoveel steun als ze in haar eigen wereld van de dementie zit. Dit inspireerde mij om alle andere mensen met dementie en hun mantelzorger te gaan helpen om die liefde & verbinding weer even terug te geven door middel van een knuffelbeer met spraakmodule.

Deze beer geeft liefde & verbinding met uw eigen stem. U spreekt een persoonlijk bericht in op een geluidsmodule en deze  module wordt in de beer geplaatst. Dit geeft rust en plezier bij uw dierbare als u er zelf even niet kunt zijn. De stem horen van je dierbare dat kan al een groot verschil maken.

De MEM-beer is er in twee varianten; de MEM-beer budget en de handgemaakte MEM-beer (op bestelling) met eventueel inbreng van eigen stof in de vorm van een ‘oud’ kledingstuk. Zo kunt u de beer nog persoonlijker maken.

De Mem-beer is niet alleen voor mensen met dementie maar kan liefde & verbinding geven aan iedereen die hier behoefte aan heeft.

Nieuwsgierig naar deze mooie MEM-beren? Kijk snel op www.13mooiemensen.nl  In de webshop vindt u verschillende typen MEM-beren

Meer inspirerende filmpjes en informatie kun je vinden op:

https://www.linkedin.com/in/grietje-van-der-heide-107098167/

https://www.facebook.com/13mm.nl

https://www.facebook.com/gvanderheide

 

1Reactie
  • Roelof Moorlag
    Geplaatst op 10:14h, 09 juni Beantwoorden

    Mooi initiatief!

Geef een reactie

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!